Ο Κώστας Μωυσάκης για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Βιάννου

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βιάννου με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Κώστας Μωυσάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δεκάδες μικρομεσαίους αγρότες, τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, που δούλεψαν μαζί μας και μας εμπιστεύτηκαν τη ψήφο τους και έδωσαν εντολή για ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση στον Δήμο.

Το ενισχυμένο ποσοστό της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ οδηγεί σε μεγαλύτερες δυνατότητες διεκδίκησης και έκφρασης των συμφερόντων των πολλών.

Θεωρούμε αρνητικό για τον λαό του Δήμου το γεγονός ότι οι συνδυασμοί των κ. Σταυρακάκη (ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) και κ. Κονδυλάκη συγκέντρωσαν υψηλά ποσοστά, αθροιστικά, τα οποία θα τα αξιοποιήσουν απέναντι στον λαό και υπέρ της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής και των επιχειρηματικών συμφερόντων.

Αυτή η πλειοψηφία, που διαμόρφωσε το εκλογικό αποτέλεσμα, προσπαθεί να κρύψει ότι τα κόμματα που τη στηρίζουν, είτε ως κυβέρνηση είτε ως αντιπολίτευση, ψήφισαν μνημόνια, τσάκισαν μισθούς, συντάξεις, έβαλαν χέρι στις αποταμιεύσεις των λαϊκών νοικοκυριών με αναγκαστικά μέτρα είσπραξης, άφησαν τον λαό χωρίς υποδομές και μέτρα προστασίας της ζωής και της περιουσίας του.

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ θα συνεχίσει, ακόμα πιο δυνατά, να είναι η πραγματική αντιπολίτευση στο πλευρό του λαού του Δήμου μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί