Και ο Κ. Μπογδάνος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, λίγους μήνες μετά που τον έθεσε εκτός κόμματος! (Βίντεο)

«Αυτές οι συμπεριφορές είναι ξένες προς τη ΝΔ» δήλωνε η Μ. Σπυράκη προκαλώντας τον εκνευρισμό του δημοσιογράφου, ο οποίος είχε δηλώσει ότι…ονειρευόταν τακνκς στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Μπορεί να κόπηκε από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ επειδή ζητούσε την εισβολή τανκς στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο από το να είναι υποψήφιος για τις εθνικές εκλογές με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, η ΝΔ ανακοίνωσε 8 οκτών υποψηφίους. «Πρόκειται για την καθηγήτρια του ΕΜΠ Τώνια Μοροπούλου που ανήκε την ηγεσία του φοιτητικού κινήματος κατά της δικτατορίας, τους δημοσιογράφους Μπάμπη Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνο Μπογδάνο και Δημήτρη Μαρκόπουλο, τον ποδοσφαιριστή της χρυσής εθνικής ομάδας του 2004 Τάκη Φύσσα, τον αρχιτέκτονα Αντώνη Γιαννικουρή με μεγάλη εμπειρία στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, την οικονομολόγο Χριστίνα Τσιλιγκίρη που έχει εξειδίκευση στην Οργάνωση Αθλητικών Επιχειρήσεων και έχει ασχοληθεί ενεργά με τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό και την έμπειρη στη δημόσια διοίκηση Ρένα Βασιλάκη που έχει υπηρετήσει επί χρόνια την παράταξη της ΝΔ».

Η Τ. Μοροπούλου όπως και ο Α. Γιαννικουρής θα είναι υποψήφιοι στα Δωδεκάνησα, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και η Ρένα Βασιλάκη θα κατέλθουν στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, ο Κ. Μπογδάνος στην Α’ Αθηνών, ο Δημ. Μαρκόπουλος και η Χρ. Τσιλιγκίρη στην Β’ Πειραιά, ενώ ο Τάκης Φύσσας στον Ανατολικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής.

«Αυτές οι συμπεριφορές είναι ξένες προς τη ΝΔ» 

Το ημερολόγιο έδειχνε 11 Φλεβάρη όταν η Νέα Δημοκρατία διά της τότε εκπροσώπου Τύπου Μ. Σπυράκη αναγκαζόταν να αποκηρύξει τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο ο οποίος ονειρευόταν τακνκς στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

«Αυτές οι συμπεριφορές είναι ξένες προς τη ΝΔ» είχε δηλώσει η Μ. Σπυράκη και έθετε τον δημοσιογράφο εκτός ψηφοδελτίων ενόψει των ευρωεκλογών. Ο Κ. Μπογδάνος αντέδρασε με εκνευρισμό και έκανε λόγο για επικοινωνιακό αυτογκόλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν το άδειασμα του Κ. Μπογδάνου από την ΝΔ, υπήρχε σύμφωνα με πληροφορίες της «Α» έντονη ενόχληση «γαλάζιων» στελεχών για τον ακραίο λόγο αλλά για την υπερπροβολή του δημοσιογράφου.

Σήμερα, τρεις μήνες μετά, η ΝΔ άνοιξε ξανά την αγκαλιά της και υποδέχτηκε στο ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών, τον εκλεκτό του Α. Γεωργιάδη, κρίνοντας προφανώς ότι ο Κ. Μπογδάνος έχει αλλάξει ήθος και ύφος.

avgi.gr


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί