Χερσόνησος: Έκλεισαν με μπάζα τις προσβάσεις προς τη θάλασσα!

Με επιστολή του, αναγνώστης του Candiadoc, καταγγέλλει την κίνηση κάποιου ασυνείδητου στη Χερσόνησο, ο οποίος έκλεισε με μπάζα την πρόσβαση στην θάλασσα από τον παραλιακό δρόμο.

Πρόκειται, σύμφωνα με την καταγγελία, για τμήμα γης που ορίζεται από τον δρόμο και τη θάλασσα και στο οποίο πολλοί δημότες, αλλά και επισκέπτες, κολυμπούν στους κολπίσκους που υπάρχουν εκεί. Όπως μας ενημερώνει, υπάρχει και επαγγελματική εκμετάλλευση, αφού υπάρχει καντίνα και ξαπλώστρες θαλάσσης.

Δείτε αναλυτικά την επιστολή του αναγνώστη μας:

Απογοητεύτηκα χθες που πέρασα από τον παραλιακό δρόμο στη Χερσόνησο, ανάμεσα στον Λυχνοστάτη και το ξενοδοχείο ΑΒΑΤΟΝ.

Ανάμεσα στο Λυχνοστάτη και το ΑΒΑΤΟΝ υπάρχει ένα τμήμα γης, που ορίζεται από τον δρόμο και τη θάλασσα. Στο τμήμα αυτό, πολλοί δημότες, αλλά και επισκέπτες, κολυμπούν στους κολπίσκους που υπάρχουν εκεί. Είναι ένα  ήσυχο μέρος. Υπάρχει και επαγγελματική εκμετάλλευση, αφού υπάρχει καντίνα και ξαπλώστρες θαλάσσης.

Όμως αυτό που αντίκρισα χθές είναι αποκαρδιωτικό.

Κάποιος ασυνείδητος, έκλεισε με μπάζα τις προσβάσεις προς τη θάλασσα. Δεν ξέρω αν κι αυτό το τμήμα αποτελεί αντικείμενο ιδιοκτησίας, κι αν κάποιος ορέγεται να το κατακτήσει. Η εικόνα όμως που δημιουργεί αυτή η ακαλαίσθητη εικόνα είναι ντροπιαστική, για όλους μας. “Miserabile Visu” Οικτρόν ιδείν. Αυτός που τοποθέτησε τα μπάζα δεν ντράπηκε για την εικόνα που δημιουργεί στην περιοχή?

Άκουσα στην τηλεόραση οι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον θώκο του Δήμου Χερσονήσου, να ομιλούν για τουρισμό.

Αυτήν την εικόνα που εμφανίζομε προς τον επισκέπτη-τουρίστα πως την δικαιολογούμε? Αυτή θέλετε να δείξετε στους τουρίστες?

Θέλω να ακούσω τις θέσεις Σας, και από τους δυο υποψήφιους δημάρχους, που θέλουν να διεκδικήσουν την θέση, μια και την Κυριακή έχομε τις επαναληπτικές εκλογές.

Θέλω να ακούσω πως θα προστατεύσετε το δικαίωμα του Δημότη, για την ελεύθερη πρόσβαση του στη θάλασσα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί