Ο Μ. Χουστουλάκης για τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών

Δήλωση του Μιχάλη Χουστουλάκη υποψήφιου Δήμαρχου με την Λαϊκή Συσπείρωση στον Δήμο Μαλεβιζίου για τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών:

      «Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε  όλους τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες και τους νέους του Μαλεβιζίου που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Η επιλογή αυτή δεν ήταν εύκολη, έπρεπε να ξεπεράσουν τα εκβιαστικά διλλήματα, τους μηχανισμούς και τις πιέσεις των υπόλοιπων τριών συνδυασμών. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και όσους δεν μας ψήφισαν, όμως αναγνώρισαν την εντιμότητα και την ειλικρίνεια της Λαϊκής Συσπείρωσης και την καθαρότητα των λόγων μας απέναντι στα λαϊκά συμφέροντα.

    Επίσης θέλουμε ευχαριστήσουμε τους δεκάδες υποψηφίους των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης και όλων των ανθρώπων που  έδωσαν τον αγώνα στο πλάι μας το προηγούμενο διάστημα, έναν έντιμο και καθαρό αγώνα που δεν διαπραγματεύτηκε τα λαϊκά συμφέροντα και τις λαϊκές ανάγκες. Οι αγώνες μας δεν τελειώνουν εδώ, αλλά συνεχίζονται με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα.

  Οι συνθήκες που διεξήχθησαν οι εκλογές δεν ήταν ίδιες με το 2014. Διεξήχθησαν σε συνθήκες οξυμμένης πόλωσης ιδιαίτερα μεταξύ των υποψηφίων Μαμουλάκη – Μποκέα και των επιχειρηματικών συμφερόντων που τους υποστηρίζουν.

  Όποιος και να εκλεγεί  δήμαρχος την επόμενη Κυριακή το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αποτελεί δημοτική αρχή απέναντι στα λαϊκά συμφέροντα και υπέρ των επιχειρηματικών συμφερόντων.

  Καλούμε το λαό του Μαλεβιζίου την ερχόμενη Κυριακή να εκφράσουν την αντίθεσή τους, με οποιοδήποτε τρόπο (λευκό ή άκυρο) στην κάλπη δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να δώσουν λευκή επιταγή σε κανέναν, δεν συνυπογράφουν ενάντια στο μέλλον του.

Οι αντιλαϊκές αποφάσεις στα δημοτικά συμβούλια, τα προβλήματα του λαού θα είναι εδώ την επόμενη ημέρα των εκλογών, και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να ισχυροποιηθεί η εργατική λαϊκή αντιπολίτευση μέσα στο δημοτική συμβούλιο και έξω από αυτό, απέναντι στην πολιτική επιχειρηματικών συμφερόντων, ΕΕ, κυβέρνησης και Δήμου.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί