Το Πανεπιστήμιο Κρήτης θα απονείμει μετάλλιο… στον Στουρνάρα!

Την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 το Πανεπιστήμιο Κρήτης θα πραγματοποιήσει  εκδήλωση, στο πλαίσιο του 23ου Διεθνούς Συνεδρίου Μακροοικονομικής Ανάλυσης και Διεθνούς Χρηματοδότησης, με σκοπό να τιμήσει την Τράπεζα της Ελλάδος στο πρόσωπο του Διοικητή της, κ. Γιάννη Στουρνάρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το ίδρυμα, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητής Οδυσσέας-Ιωάννης Ζώρας, θα απονείμει στο Διοικητή το χρυσό μετάλλιο του Ιδρύματος.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Στουρνάρας που το Πανεπιστήμιο επιθυμεί να τιμήσει, δίνοντας τα πρώτα δείγματα του -εμπνεύσεως ΔΝΤ- κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ, με ιδιωτικοποιήσεις πολλών τομέων της δημόσιας Υγείας, κατά την ομιλία του στο 12ο ασφαλιστικό συνέδριο υποστήριξε πως «η ιδιωτική ασφάλιση μπορεί να συμβάλλει σε ένα βιώσιμο πρότυπο ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία μέσω της αύξησης των παραγωγικών επενδύσεων» υπενθυμίζοντας ότι «η ενίσχυση της ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας το 2018, όπου σημειώθηκε ρυθμός ανόδου 1,9% έναντι 1,5% το 2017, στηρίχθηκε στην αύξηση των εξαγωγών και της ιδιωτικής κατανάλωσης».

Δείτε ακόμη: Σε γραμμή Μητσοτάκη για το ασφαλιστικό ο Στουρνάρας – Υπέρ της συμβολής του ιδιωτικού τομέα σε ασφάλιση και Yγεία

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί