Το «ευχαριστώ» του Π. Μπαριτάκη για την εκλογή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμαρχος Βιάννου και Εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης. κ. Παύλος Μπαριτάκης, μέσω της οποίας ευχαριστεί όσους τον στήριξαν με την ψήφο τους.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή του, ο κ. Μπαριτάκης αναφέρει:

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους που στηρίξατε με την ψήφο σας την υποψηφιότητά μου για το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης.

Είναι μεγάλη η ευθύνη και η τιμή στο πρόσωπό  μου να εκπροσωπήσω την Κρήτη και τους πολίτες του Νομού Ηρακλείου στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, στη σύζυγό μου, τους συγγενείς, φίλους και συνεργάτες μου, που καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου στάθηκαν δίπλα μου στηρίζοντας την προσπάθειά μου στις καθημερινές επισκέψεις και επαφές με τους πολίτες του Νομού Ηρακλείου.

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου να με συμπεριλάβει στο συνδυασμό του «ΚΡΗΤΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ».

Από εδώ και στο εξής αντίπαλος μας είναι μόνο τα προβλήματα του τόπου μας και δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την επίλυσή τους.

Θα είμαι κοντά στους πολίτες του Νομού Ηρακλείου με κάθε τρόπο.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί