ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5: ‘Λέμε ΝΑΙ στο διάλογο των υποψηφίων χωρίς αποκλεισμούς ΜΜΕ’

Ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική κίνηση ‘ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5’ για το debate του Γιάννη Κουράκη με τον Βασίλη Λαμπρινό. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5: Λέμε ΝΑΙ στο διάλογο των υποψηφίων χωρίς αποκλεισμούς ΜΜΕ

Είναι πράγματι πρωτοφανές να επανέρχεται με ύφος κήνσορα ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Βασίλης Λαμπρινός και να μας εγκαλεί για την προφανή στάση που οφείλει να τηρεί ο κάθε δημοκρατικός πολίτης ενάντια στη λογοκρισία και στις διακρίσεις.

Εμείς δεν ακολουθούμε τις πρακτικές του. Συμμετέχουμε στο δημόσιο διάλογο με όρους ισοτιμίας και σεβασμού απέναντι σε όλα τα μέσα ανεξάρτητα από την κριτική που μας έχουν ασκήσει στο παρελθόν ή τη στάση που τηρούν σήμερα απέναντι μας.

ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ…

Εμείς τιμούμε το σύνολο των μέσων της πόλης μας. Δεν γινόμαστε συνένοχοι στην προσπάθεια του να διακρίνει τα καλά από τα κακά μέσα. Δεν διαθέτει αυτή τη νομιμοποίηση.

Στις οργανωμένες κοινωνίες υπάρχουν κανόνες και τα φληναφήματα του απερχόμενου δημάρχου που αποδοκιμάστηκε από το 76% των συμπολιτών μας δεν μας αγγίζουν. Με τον ίδιο τρόπο απέφυγε το διάλογο και στον πρώτο γύρο. Ας μην επανέρχεται με τις ίδιες προφάσεις.

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Δείτε: Ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών για το debate

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί