Σπίρτζης: Οι ευρωεκλογές δεν προεξοφλούν το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών

Ως μία νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ για το ευρωκοινοβούλιο χαρακτήρισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα.

Ο κ. Σπίρτζης μιλώντας στην εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος», υπογράμμισε ότι τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να ερμηνεύσει το ξεκάθαρο μήνυμα του ελληνικού λαού, αλλά και να επανεξετάσει τις τακτικές και τις επιλογές που έκανε.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών τόνισε ότι υπάρχει μια διακριτή διαφορά ανάμεσα στις ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές, ενώ προανήγγειλε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα απευθύνει τώρα ακόμη ένα προσκλητήριο στον προοδευτικό κόσμο.

Όπως τόνισε ο κ. Σπίρτζης, η κυβέρνηση δεν περίμενε αυτή τη διαφορά με τη ΝΔ, ωστόσο το κόμμα έχει συγκρατήσει τις δυνάμεις του και η προοδευτική συμμαχία εξακολουθεί να είναι ένας μεγάλος και κυρίαρχος χώρος στην κεντροαριστερά. Χαρακτήρισε «παλικαρίσια» την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, τη στιγμή που, όπως είπε, θα μπορούσε να παρατείνει τη θητεία της κυβέρνησης, όπως έκανε ο Σαμαράς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί