Δ. Τζανακόπουλος: «Πρέπει να περιμένουμε τα πραγματικά αποτελέσματα»

«Η δική μου εκτίμηση είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται αυτή τη στιγμή να έχει υποστεί την στρατηγική ήττα που επιδίωκε η ΝΔ και ένα ολόκληρο μιντιακό και εκδοτικό σύστημα. Αντιθέτως είναι ένας από τους δύο μεγάλους πόλους του πολιτικού συστήματος και μάλιστα με αξιώσεις ακόμα και να επιτύχει μία νίκη στις επερχόμενες εθνικές εκλογές» επισήμανε μιλώντας στο Open Beyond.

«Ο πρωθυπουργός είχε ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης για τα θετικά μέτρα και αυτή τη στρατηγική της δημοσιονομικής επέκτασης που έχουμε επιλέξει από το Σεπτέμβριο του 2018, από τη στιγμή δηλαδή που μας δόθηκε η δυνατότητα. Αυτή η στρατηγική βάθυνε με τα μέτρα που πήραμε πριν από περίπου 20 μέρες. Ελπίζω, επειδή καιροφυλακτούν πολλοί και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό τη χώρας, να μην αμφισβητηθούν αυτά τα μέτρα εξαιτίας του αποτελέσματος, αν αυτό είναι αντίστοιχο με όσα προβλέπει το συγκεκριμένο exit poll» σημείωσε ο Δ. Τζανακόπουλος.

«Πρέπει να ληφθεί υπόψιν στο αποτέλεσμα αυτών των ευρωεκλογών ότι πράγματι ο λαός έχει υποστεί πάρα πολλά. Ο ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε να κυβερνήσει σε μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, με δημοσιονομικούς περιορισμούς. Πρέπει να αναλύσουμε το τελικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, πρέπει να περιμένουμε τα πραγματικά αποτελέσματα και στη βάση αυτή να βγάλουμε τα τελικά πολιτικά συμπεράσματα» κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί