Πού θα ψηφίσουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί

Η ώρα της κάλπης την Κυριακή, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους πολιτικούς αρχηγούς να εκτιμάται ότι θα βρεθούν από νωρίς στα εκλογικά τμήματα για να ψηφίσουν.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος αναμένεται να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10 π.μ. στα 1710Α (Ευρωεκλογές, Περιφερειακές εκλογές) και 1710Β (Δημοτικές εκλογές) εκλογικά τμήματα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, τα οποία στεγάζονται στο 3ο-4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού.

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα ψηφίσει στις 10.30 π.μ. στο 172ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών στην Κυψέλη.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10.30 π.μ. στο 1ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς.

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 11.00 π.μ. στο 100ο Δημοτικό σχολείο Αθηνών.

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα ψηφίσει στις 10.00 π.μ. στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας, στο 1474ο εκλογικό τμήμα.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος θα ψηφίσει στις 8.00 στο 3564ο Εκλογικό Τμήμα, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 12 μ.μ. στο 4ο Γυμνάσιο Αθηνών.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης θα ψηφίσει στις 9 π.μ. στο Χαϊδάρι και συγκεκριμένα, στο 2ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου στο εκλογικό τμήμα 2799.

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί