Καταγγελία ΛΑΕ: Δεν υπάρχουν τα ψηφοδέλτια μας στην πρεσβεία μας στο Λονδίνο

Για «νοθεία και παραχάραξη της εκλογικής διαδικασίας στο Λονδίνο» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΛΑΕ, αναφέροντας ότι στα εκλογικά τμήματα για τις ευρωεκλογές που βρίσκονται στην ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο, και όπου η εκλογική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, «δεν υπάρχουν και επομένως δεν δίδονται ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας- Μέτωπο Ανατροπής».

Προσθέτει ότι δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια της ΛΑΕ και ενδεχομένως και άλλων κομμάτων, «με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης και των συναρμόδιων υπουργείων, τα οποία μάλιστα γνώριζαν την έλλειψη ψηφοδελτίων της ΛΑΕ. και όχι μόνο δεν έπραξαν τα δέοντα αλλά συνειδητά αδράνησαν και τώρα καλύπτουν την νόθευση και καταδολίευση της εκλογικής διαδικασίας».

Επισημαίνοντας ότι «η ΛΑΕ είχε αποστείλει έγκαιρα από τις 13/5 με την υπηρεσία ταχυμεταφορών των Ελληνικών Ταχυδρομείων τα ψηφοδέλτιά της στο Λονδίνο» και ότι έχει δώσει τα σχετικά αποδεικτικά παραστατικά στα υπουργεία Εξωτερικών και Εσωτερικών, καταγγέλλει την κυβέρνηση «για πρακτικές ωμής νόθευσης της εκλογικής διαδικασίας στο Λονδίνο» και προσθέτει: «Αν η κυβέρνηση συμπεριφέρεται με τέτοια αδιαφορία και κυνικότητα στην περίπτωση του Λονδίνου, μπορεί κανείς να φανταστεί σε τι μεθοδεύσεις σε βάρος της ακεραιότητας των εκλογών μπορεί γενικότερα να φτάσει».

«Ζητάμε εδώ και τώρα να σταματήσουν άμεσα και να ακυρωθούν οι εκλογές στο Λονδίνο. Διερευνούμε πού αλλού συμβαίνουν τέτοια έκτροπα και διεκδικούμε πλήρη έλεγχο της αποτύπωσης των τελικών εκλογικών αποτελεσμάτων» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΛΑΕ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί