Η Λαϊκή Συσπείρωση για τα τηλεφωνήματα σε δημότες Χερσονήσου προκειμένου να ψηφίσουν την παράταξη του κ. Μαστοράκη

Την δήλωση του κ. Γιώργου Παρθενιώτη, υποψήφιου δημάρχου Χερσονήσου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, σχετικά με τα τηλεφωνήματα στους δημότες Χερσονήσου, προκειμένου να ψηφίσουν την παράταξη του κ. Μαστοράκη, δημοσίευσε η παράταξη.

Αναλυτικά:

        «Για άλλη μια φορά το σάπιο σύστημά τους ενεργοποιεί όλους τους μηχανισμούς του μπροστά στην υφαρπαγή της ψήφου των δημοτών της Χερσονήσου. Δεν δίστασαν να πάρουν μητρώα σωματείων και μέσω αυτών να καλούν όσους δημότες διαμένουν στη Χερσόνησο, και συγκεκριμένα στην εκλογική περιφέρεια Γουβών, να ψηφίσουν συγκεκριμένο υποψήφιο από την παράταξη του κ. Μαστοράκη.

        Δεν διστάζουν να αξιοποιούν δημοτικά καταστήματα, όπως αυτό της Επισκοπής και να μετατρέπουν εργατικά σωματεία όπως αυτό των Μαγείρων σε ατομικούς μηχανισμούς υποψηφίων.

Το θράσος τους δεν έχει όρια!

       Οι δημότες να βγάλουν συμπεράσματα από αυτές τις πρακτικές και να βάλουν φρένο στα σχέδιά τους. Να μην τους επιτρέψουν να συνεχίσουν να κάνουν κουμάντο στις πλάτες τους.

      Καλούμε τον λαό του Δήμου Χερσονήσου να τους γυρίσει την πλάτη και να εκλέξει στην περιφέρεια Κρήτης και στο δήμο Χερσονήσου περισσότερους συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης, αγωνιστές που παλεύουν για μια καλύτερη ζωή και που θα εξυπηρετούν τα δικά του συμφέροντα και όχι των λίγων. Τώρα είναι η ώρα να δώσουμε δύναμη στη δύναμή μας! Με ισχυρό ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και Λαϊκή Συσπείρωση σε δήμο και Περιφέρεια!»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί