Αυτό είναι το σημείωμα που άφησε πίσω της η 14χρονη στο Μοσχάτο πριν αυτοκτόνήσει

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την αυτοκτονία της 14χρονης μαθήτριας, η οποία έπεσε χθες, Πέμπτη, στις γραμμές του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου στο Μοσχάτο.

Δείτε: Τραγωδία με νεαρή κοπέλα στο Μοσχάτο: Έπεσε στις γραμμές του τρένου
Αυτοκτόνησε η 14χρονη κοπέλα στο Μοσχάτο – Φέρεται να έπεσε θύμα ασελγειας

Μοσχάτο: Ποινική δίωξη στον 42χρονο που φέρεται να αποπλάνησε τη 14χρονη

Ήταν λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι όταν η 14χρονη χτύπησε κανονικά το εισιτήριό της, μπήκε στον σταθμό του ηλεκτρικού και κάθισε σε ένα παγκάκι δείχνοντας να περιμένει κανονικά μαζί με τους άλλους επιβάτες να έρθει ο συρμός. Το κορίτσι όλη την ώρα ασχολούνταν με το κινητό της και τίποτε δεν προμήνυε τι επρόκειτο να κάνει. Όταν το τρένο έφτασε στον σταθμό, όμως πήδηξε ξαφνικά στις ράγες, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Η ταυτότητα του κοριτσιού αλλά και το σημείωμα που άφησε πίσω της έφεραν στο φως μια δεύτερη τραγωδία μέσα στην τραγωδία του θανάτου της.

«Δημήτρη μου, ό,τι έγινε, έγινε πολύ βιαστικά. Δεν προλάβαμε να ζήσουμε το όνειρό μας, μας το χαλάσανε, μου λείπεις πολύ δεν θα σταματήσω να κλαίω, θυμάμαι τις στιγμές μας όλα τα “σ’ αγαπώ” στο βλέμμα σου, στα φιλιά σου και στο υπέροχο χαμόγελό σου. Σου είχα πει πως αν δεν ήμασταν για οποιοδήποτε λόγο μαζί θα πέσω από τον έκτο. Δημήτρη μου, πονάω, δεν αντέχω άλλο και δε μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες. Είσαι σημαντικός για μένα. Θέλουν να μας χωρίσουν….» ανέφερε το σημείωμα.

Ο Δημήτρης, που βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης είναι ένας 42χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος ψιλικών στη γειτονιά που έμενε το κορίτσι και είναι πατέρας συμμαθήτριάς της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος είχε συνάψει σχέση με την 14χρονη, την οποία είχε πλησιάσει μέσω της κόρης του. Όταν ο πατριός της διαπίστωσε τι συμβαίνει μετέβη στο μαγαζί που διατηρεί και τον ξυλοκόπησε. Στη συνέχεια μαζί με τη μητέρα της 14χρονης και σύζυγό του πήγαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν τον 42χρονο.

Tvxs.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί