Παρουσιάστηκε ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε την κοπέλα στην Καλλιθέα

Παραδέχτηκε την πράξη του και ζήτησε συγνώμη – Στη ΜΕΘ παραμένει η νεαρή πολυτραυματίας

Οι τύψεις αλλά και ο κλοιός των Αρχών που στένευε γύρω του οδήγησαν τον 30χρονο αλλοδαπό οδηγό που παρέσυρε στις έξι το πρωί του Σαββάτου την 19χρονη Ελληνίδα επί της Λ. Θησέως 156, στη Καλλιθέα, να παρουσιαστεί σήμερα στην Τροχαία Καλλιθέας , αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο και να ομολογήσει την πράξη του.

Δείτε: Τροχαίο στη Θησέως: Ψάχνουν τον ασυνείδητο που παρέσυρε 18χρονη και την εγκατέλειψε

Ο ίδιος κρυβόταν όλες αυτές τις ημέρες και είχε κλείσει ακόμα και το κινητό του τηλέφωνο ενώ είχε εξαφανιστεί και από το σπίτι του για να αποφύγει την σύλληψη. Στο σημείο της παράσυρσης και εγκατάλειψης της άτυχης κοπέλας είχε μείνει ο καθρέφτης του Smart που οδηγούσε ιδιοκτησίας άλλου ατόμου και μέσω αυτού έφτασαν οι άντρες της Τροχαίας Καλλιθέας στον Πειραιά και κατέσχεσαν το αυτοκίνητο για να γίνουν εργαστηριακές αναλύσεις και πραγματογνωμοσύνη.

Πλέον ο κλοιός στένευε γύρω από τον οδηγό αφού είχαν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία του από την δεύτερη ημέρα κιόλας ερευνών και σήμερα αποφάσισε να παρουσιαστεί, να ομολογήσει την πράξη του και να ζητήσει συγνώμη. Για το περιστατικό σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του ενώ η 19χρονη πολυτραυματίας παραμένει νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ, έχοντας διαφύγει πλέον τον κίνδυνο για την ζωή της.

News247.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί