Η πρώτη κεντρική ομιλία του Ζ. Καλογεράκη στο Θραψανό

Ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη «Μινώα Πεδιάδας- Τόπος με Μέλλον» , σχετικά με την πρώτη κεντρική ομιλία του Ζ. Καλογεράκη στο Θραψανό.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν οι δημότες στον Δήμαρχο Ζαχαρία Καλογεράκη, την Τετάρτη 22 Μαΐου στην Κεντρική Ομιλία της παράταξης «Μινώα Πεδιάδας- Τόπος με Μέλλον», στο Θραψανό, με μηνύματα στήριξης και αισιοδοξίας, αλλά και ευχές για την επανεκλογή του από την 1η Κυριακή !  

Στην πρώτη από τις τρεις κεντρικές ομιλίες του, ο κ. Καλογεράκης ευχαρίστησε τους δημότες για την παρουσία και την στήριξή τους όλο αυτό το διάστημα και κάλεσε όλους να συνεχίσουν με τον ίδιο σεβασμό και πολιτισμό μέχρι την Κυριακή.

Ο κ. Καλογεράκης έστειλε το μήνυμα της νίκης από το Θραψανό παρουσιάζοντας το σχέδιο που έχει για το Δήμο, τονίζοντας τη δυναμική του ψηφοδελτίου της παράταξης του, το οποίο απαρτίζεται από 114 ικανά και καταξιωμένα στελέχη.

Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό για τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής ο Υποψήφιος Δήμαρχος παρουσίασε όλα όσα έχουν γίνει στο Δήμο τα τελευταία χρόνια, έργα τα οποία υλοποιήθηκαν και έργα τα οποία έχουν προγραμματιστεί και αναμένεται άμεσα η υλοποίηση τους. Αναφέρθηκε επίσης στα έργα, τις δομές και τις δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί συγκεκριμένα στο Θραψανό, ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλαν.

Ο κ. Καλογεράκης μεταξύ άλλων ανέφερε: « Είμαι υπερήφανος για όσα μαζί καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια. Ξεπεράσαμε δυσκολίες και εμπόδια σε μία δύσκολη χρονική συγκυρία. Χρειάστηκε πολλές φορές να διεκδικήσουμε εκείνα που κάποτε ήταν αυτονόητα, και το κάναμε όλοι μαζί. Δεσμεύομαι απέναντι σ´ εσάς, ότι όπως ξεκινήσαμε έτσι θα συνεχίσουμε, από κοινού, γιατί ο τόπος μας χρειάζεται όλους»!

Αφού ευχαρίστησε τους δημότες, τους παλαιότερους συνεργάτες και τους φορείς με τους οποίους συνεργάστηκε, παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της νίκης και κάλεσε τους πολίτες τόσο στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής, όσο και στις επόμενες κεντρικές ομιλίες:


– Καστέλλι – Πέμπτη 23 Μαΐου στις 20.30

  • Αρκαλοχώρι – Παρασκευή 24 Μαΐου στις 20.30

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί