Δήμος Χερσονήσου: Ο Δήμαρχος καπηλεύεται έργο του βουλευτή Ν. Ηγουμενίδη

Οι “Πολίτες για την Κοινωνία και το Περιβάλλον” καταγγέλλουν τον Δήμαρχο Χερσονήσου ότι καπηλεύεται έργο που έχει γίνει από τον βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Νίκο Ηγουμενίδη.

Δείτε αναλυτικά τί αναφέρουν στην καταγγελία τους:

Πληροφορηθήκαμε  χθες το βράδυ από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι χθες, 22-5-2019,  έγιναν τα εγκαίνια (αγιασμός κ.λ.π.) στο εξεταστήριο Σταλίδας (παράρτημα του Ιατρείου Μοχού).

Το εξεταστήριο  δημιουργήθηκε με τις ενέργειες  του βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νικ. Ηγουμενίδη.

Πριν από 20 μέρες περίπου, ο κος Ηγουμενίδης επισκέφτηκε το χώρο, όπου πρόκειται να λειτουργήσει το εξεταστήριο,  για να διαπιστώσει την καταλληλότητα τόσο του χώρου του εξεταστηρίου όσο και τον εξωτερικό χώρο (πρόσβαση, χώρο στάθμευσης κ.λ.π).

Παρόντες  ήταν εκπρόσωποι του Δήμου, δημοτικοί σύμβουλοι, τοπικοί σύμβουλοι, ο γιατρός του ιατρείου Μοχού και δημότες.

Ενώ όλοι περιμέναμε να γίνουν τα εγκαίνια του εξεταστηρίου και να προσκληθούν σ αυτά, τόσο ο κος Ηγουμενίδης που πρωτοστάτησε στην δημιουργία του εξεταστηρίου, όσο και η κα διευθύντρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, η κα Μαυρομάτη, αλλά και οι τοπικοί παράγοντες, δημοτικές παρατάξεις, δημοτικοί σύμβουλοι κ.λ.π,  η Δημοτική Αρχή Χερσονήσου, τελείως ξαφνικά και κρυφά, χωρίς καμιά ενημέρωση και πρόσκληση, παρά μόνο προσώπων της παράταξης της,   πραγματοποίησε τα εγκαίνια του εξεταστηρίου.

Είναι ντροπή κ. Δήμαρχε να περιφρονείτε με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο τόσο και τους ανθρώπους που βοήθησαν και πρωτοστάτησαν στην δημιουργία  του εξεταστηρίου, όσο και την Προϊσταμένη Αρχή, την κα Μαυρομάτη, Διευθύντρια της ΥΠΕ Κρήτης. Η αχαριστία κ. Δήμαρχε είναι μεγάλο ελάττωμα.

Επίσης είναι απαράδεκτο κ. Δήμαρχε να περιφρονείτε τις δημοτικές παρατάξεις και τους Δημοτικούς Συμβούλους.

Είναι προεκλογική περίοδος κ. Δήμαρχε, αλλά δεν έχετε το δικαίωμα να λειτουργείτε μ αυτό τον τρόπο.

Ούτε το εξεταστήριο Σας ανήκει, ούτε δημιουργήθηκε από Σας. Δεν μπορείτε να καπηλεύεστε και να ιδιοποιείστε  κάτι που δεν Σας ανήκει.

Λυπούμαστε, σαν Δημοτική Παράταξη, για τον τρόπο δράσης Σας.

Αν νομίζετε ότι μ αυτό τον τρόπο θα κερδίσετε τις δημοτικές εκλογές, είστε γελασμένος. Απλά  αποδεικνύετε πως αρέσκεστε να λειτουργείτε.

Ο κόσμος έχει κρίση και κρίνει.

Χερσόνησος 23 Μάη 2019

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί