Στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο ο Γιάννης Κουράκης

Τις εγκαταστάσεις του νεοσύστατου Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, το οποίο αποτελεί εξέλιξη του ΤΕΙ Κρήτης, επισκέφθηκε ο Γιάννης Κουράκης.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5», συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους, συναντήθηκε  τον Πρύτανη, Καθηγητή Νίκο Κατσαράκη, τους αντιπρυτάνεις και τα στελέχη του Πανεπιστημίου, αντάλλαξε απόψεις και παρουσίασε τις βασικές αρχές του προγράμματος του και ειδικότερα τη στρατηγική για την οικονομική αναζωογόνηση του Δήμου και την βούληση για συνεργασία με τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Κρήτης.

Ο Γιάννης Κουράκης δήλωσε:

«Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, με την μεγάλη κληρονομιά του ΤΕΙ Κρήτης, ανοίγει νέους ορίζοντες στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση της Κρήτης. Ο Δήμος Ηρακλείου θα είναι αρωγός στην προσπάθεια και θα επιδιώξει τη μέγιστη δυνατή συνεργασία για το καλό της πόλης. Η αξιοποίηση των επιστημονικών και ερευνητικών δυνάμεων του τόπου, είναι για εμάς προτεραιότητα, προκειμένου να  γίνει το Ηράκλειο ένα πρότυπο μοντέλο ποιότητας ζωής, νέων ευκαιριών και δημιουργίας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί