Κρήτη: Συλλήψεις για κάνναβη και όπλα (Φώτο)

Συνελήφθη, 56χρονη αλλοδαπή για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων περισσότερα από 75 γραμμάρια κάνναβης, 2 τρίφτες κάνναβης,  δενδρύλλιο κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (22.05.2019) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, 56χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα (22.05.2019) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία της 56χρονης, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 75,5 γραμμάρια κάνναβης,
  • 17 τεμάχια αποξηραμένοι κλώνοι κάνναβης,
  • 2 τρίφτες κάνναβης,
  • μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας,
  • δενδρύλλιο κάνναβης το οποίο καλλιεργούντο επιμελώς μέσα σε γλάστρα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Συνελήφθη, 44χρονος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς, στα Χανιά

Κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, γεμιστήρας και χειροβομβίδα

Συνελήφθη, σήμερα (22.05.2019) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Χανίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων 44χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης στην οικία του 44χρονου, ερρίφθησαν άσκοποι πυροβολισμοί. Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην εν λόγω οικία και σε περιβάλλοντες χώρους, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) πιστόλια, γεμιστήρας, χειροβομβίδα και κάλυκες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

dav


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί