Ο άνθρωπος που έβαλε πλάτη για το δρόμο της Μεσαράς και η αναγνώριση του Σπίρτζη (φωτο)

Ένας άνθρωπος έπαιξε καταλυτικό ρόλο ώστε να παραδοθεί ο δρόμος της Μεσαράς στην ώρα του, χωρίς μάλιστα ουδέποτε να το διατυμπανίσει. Πρόκειται για τον εκπαιδευτικό, μέλος του ΔΣ του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο σήμερα στο Ηράκλειο με τον Σταύρο Αρναουτάκη, Μανώλη Βαρδουλάκη.

Τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε τον αποκάλυψε μάλιστα ο πρόεδρος του ΟΑΚ, Δημήτρης Κουνενάκης, στην τελετή της παράδοσης στην κυκλοφορία, που έγινε από τον υπουργό Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη. Μάλιστα ο τελευταίος, που φυσικά ήξερε για τη συμβολή του κ. Βαρδουλάκη, τον ευχαρίστησε λίγο πριν την αρχίσει η εκδήλωση. (φωτο)

Όπως εξηγούσε στους παρευρισκόμενους ο κ. Κουνενάκης, οι εργολάβοι δεν είχαν την δυνατότητα να δουλέψουν σε ορισμένα σημεία επειδή δεν είχαν ολοκληρωθεί οι απαλλοτριώσεις . Τότε ο Μ. Βαρδουλάκης πήρε τον κατάλογο των ανθρώπων που είχαν ιδιοκτησίες στην περιοχή, τους βρήκε όλους και με την βοήθεια κάποιων ντόπιων τους έπεισαν να μην περιμένουν την ολοκλήρωση της διαδικασίας , αλλά να επιτρέψουν στους εργολάβους να χρησιμοποιήσουν τα χωράφια τους και να δουλέψουν. Αυτή η προσπάθεια απαίτησε αρκετές ημέρες αλλά το αποτέλεσμα ήταν να παραδοθεί ο δρόμος στην ώρα του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί