Εξορμήσεις της ΚΝΕ σε χώρους άθλησης ενόψει των εκλογών

«Κάνε το δικαίωμά σου στην άθληση κριτήριο ψήφου. Δυνάμωσε τη δύναμή σου, ψήφισε ΚΚΕ»!

Με αυτό το κάλεσμα της Επιτροπής Αθλητισμού του ΚΣ της ΚΝΕ, οι οργανώσεις της ΚΝΕ στην Κρήτη, εξορμούν σε αθλητικούς χώρους σε κάθε πόλη του νησιού , συνεχίζοντας το μεγάλο τους πολιτικό άνοιγμα σε χώρους που εργάζεται, ζει και αθλείται η νεολαία, ενόψει και των επερχόμενων εκλογών.

Αναλυτικά περιοδείες που έχουν προγραμματιστεί τις επόμενες μέρες :

 • Δευτέρα 20 Μάη , 119.00 η ώρα , στα Γήπεδα Μαρτινέγκο, με επικεφαλή την Σάρρα Μαυρίδου μέλος του Γ.Π. Κρήτης της ΚΝΕ.
 • Τρίτη 21 Μάη, 19.00 η ώρα, στο Δημοτικό Στάδιο Χανίων, με επικεφαλή τον Δημήτρη Δανιά, μέλος του ΣΠ Κρήτης της ΚΝΕ και υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Κρήτης.
 • Τετάρτη 22 Μάη , 19.30 η ώρα , στα γήπεδα του Αθλητικού Ομίλου Ηρακλείου, με επικεφαλή τον Παναγιώτη Καψή , μέλος του Σ.Π. Κρήτης της ΚΝΕ.
 • Τετάρτη 22 Μάη στις 19.00 η ώρα στα γηπεδάκια του μπάσκετ στην Πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων, στο Ρέθυμνο, με επικεφαλή τον Τζόνι Γκιολίκου , μέλος του Γρ.Π. Κρήτης της ΚΝΕ.
 • Τετάρτη 22 Μάη το απόγευμα, στο Κολυμβητήριο ΛΙΝΤΟ στο Ηράκλειο , με επικεφαλή την Φίλιππο Τσιαπάρα , μέλος του ΣΠ Κρήτης της ΚΝΕ.

Όπως σημειωνεί στην ανακοίνωσή της η Επιτροπή Αθλητισμού του Κ.Σ. της ΚΝΕ:

“Σε αυτές τις εκλογές κάνε κριτήριο ψήφου την ίδια σου τη ζωή, κάνε κριτήριο ψήφου το δικαίωμά σου στην άθληση. Στις τρεις κάλπες που θα στηθούν η επιλογή σου πρέπει να είναι ΔΥΝΑΤΌ ΚΚΕ παντού για δυνατή εργατική αντιπολίτευση, για να δυναμώσει η φωνή της ελπίδας και της προοπτικής.

Η Φυσική Αγωγή, η σωματική άσκηση, η ενασχόληση με τον αθλητισμό αποτελεί ανάγκη και ταυτόχρονα δικαίωμα του λαού και της νεολαίας. Η συμμετοχή στην άθληση έχει γίνει μία ακριβή πολυτέλεια ενώ οι χώροι όπου κάποιος μπορεί να αθληθεί είναι δυσεύρετοι και στην πλειοψηφία τους παρατημένοι. Οι κατευθύνσεις που χρόνια τώρα προωθούνται από την ΕΕ και υλοποιούν όλες οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα έχουν μετατρέψει μία βασική ανάγκη για τη νεολαία σε δυνατότητα που εξαρτάται από την τσέπη του καθένα.

Με δυνατό ΚΚΕ την επόμενη των εκλογών:

 • Γιατί μπορεί να υψώσει φωνή αντίστασης στην ομοφωνία όλων των άλλων κομμάτων στο Ευρωκοινοβούλιο ενάντια στα μνημόνια διαρκείας, την εποπτεία με αποδέσμευση για την Ελλάδα και την Ευρώπη του σοσιαλισμού.
 • Γιατί αγωνίζεται και παλεύει ώστε ο αθλητισμός να είναι δικαίωμα για κάθε νέα και νέο σήμερα και όχι ακριβή πολυτέλεια για λίγους.
 • Γιατί σε Πάτρα, Πετρούπολη, Καισαριανή, Χαϊδάρι και Ικαρία η διοίκηση των κομμουνιστών έχει διώξει τους επιχειρηματίες που λυμαίνονταν τις αθλητικές εγκαταστάσεις των δήμων και τα έχει παραχωρήσει δωρεάν στους δημότες.
 • Γιατί στους 5 αυτούς δήμους έχουν δημιουργηθεί αθλητικά τμήματα και προγράμματα με δωρεάν πρόσβαση για τη μαζική συμμετοχή ανθρώπων όλων των ηλικιών. Κάτι που συμβάλλει στην καλλιέργεια και τη διαπαιδαγώγηση των νέων σήμερα στη Φυσική Αγωγή, τη σωματική άσκηση και τον αθλητισμό.
 • Γιατί πλέον στην Πάτρα πάνω από 3000 πολίτες απολαμβάνουν δωρεάν τις υποδομές του Παμπελοποννησιακού σταδίου.
 • Γιατί το ΚΚΕ σταθερά όλα τα προηγούμενα χρόνια στηρίζει των αγώνα των σωματείων για αύξηση των τακτικών επιχορηγήσεων των αθλητικών ομοσπονδιών με βάση τις ανάγκες κάθε αθλήματος και των αθλητικών σωματείων για να μπορούν να επιτελέσουν το ρόλο τους και να εξασφαλίσουν τη λειτουργία τους.

Ο Αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια για λίγους, είναι δικαίωμα για τους πολλούς» Κάνουμε τη διαφορά με δυνατό ΚΚΕ».

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί