Τι απαντά ο υπεύθυνος του δήμου Ηρακλείου, Ν. Φακουρέλης, για τις φυτεύσεις στη Δικαιοσύνης

Με αφορμή το σχόλιο που δημοσιεύσαμε νωρίτερα για τις φυτεύσεις στη λεωφόρο Δικαιοσύνης, ελάχιστες ημέρες πριν από τις εκλογές, από το δήμο Ηρακλείου κι όχι τον εργολάβο (που βρίσκεται σε διαδικασία έκπτωσης, ούτως ή άλλως), πήραμε απάντηση από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πρασίνου του δήμου Ηρακλείου, Νίκο Φακουρέλη.

Δείτε: Ηράκλειο: Φυτεύσεις δένδρων για… τα μάτια των ψηφοφόρων και με παράνομες διαδικασίες! (φωτο)

Ο κ. Φακουρέλης αρνείται την προεκλογική διάσταση του θέματος και ισχυρίζεται ότι η φύτευση έγινε από τον εργολάβο, παρά το γεγονός ότι είναι στη διαδικασία της έκπτωσης. Δημοσιεύουμε την απάντησή του, εμμένοντας στην αποκάλυψη της παράνομης εμπλοκής του δήμου σε μια εργολαβία που είναι σε εξέλιξη:

Σε απάντηση του δημοσιεύματός σας για τις φυτεύσεις δέντρων στην Λεωφόρο Δικαιοσύνης, το οποίο οφείλω να ομολογήσω με εξέπληξε, και προς αποκατάσταση της αλήθειας σας ενημερώνω ότι:

– Οι φυτεύσεις γίνονται κανονικά από τον εργολάβο και όχι από τον Δήμο Ηρακλείου και την Υπηρεσία Πρασίνου στην οποία είμαι Πολιτικός Προϊστάμενος.

– Οι φυτεύσεις γίνονται με τις προδιαγραφές της υφιστάμενης μελέτης.

– Ουδεμία παρανομία υπάρχει στην διαδικασία.

– Ουδεμία προεκλογική χροιά επίσης – τα δέντρα φυτεύονται τώρα, διότι τώρα τα έφερε ο εργολάβος.

– Το γεγονός ότι έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες έκπτωσης της εργολαβίας, δεν σημαίνει  ότι ο εργολάβος δεν μπορεί να εκτελεί εργασίες.

Σας ευχαριστώ

Νίκος Φακουρέλης,

Εντεταλμένος Σύμβουλος Πρασίνου Δήμου Ηρακλείου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί