Η νέα ιστοσελίδα του ΥΠΕΣ στην υπηρεσία των πολιτών

Η νέα ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (www.ypes.gr) τέθηκε σε λειτουργία από τις υπηρεσίες του Υπουργείου και τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης (ΓΓΠΣ&ΔΥ), με στόχο να γίνει πιο λειτουργική, ευέλικτη και ελκυστική.

Σε αυτόν τον διαδικτυακό χώρο, οι χρήστες μπορούν να αναζητούν εύκολα όλες τις πληροφορίες και να ενημερώνονται για όλες τις ανακοινώσεις, εγκυκλίους, δράσεις και πρωτοβουλίες του υπουργείου Εσωτερικών. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα διαδραστικής επικοινωνίας με τους χρήστες, ώστε να ανταλλάσσονται απόψεις, προτάσεις και ιδέες, αλλά και εγγραφής στο newsletter.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή πύλη, στην οποία έχουν μεταφερθεί οι επιμέρους ιστοσελίδες του υπουργείου, οι Γενικές και Ειδικές Γραμματείες, καθώς και όλες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες, όπως το νέο «Μάθε πού ψηφίζεις», με αναλυτικές πληροφορίες για τους ψηφοφόρους, τους υποψηφίους, τους δικαστικούς αντιπροσώπους και όλα τα νέα των Εκλογών.

Επιπλέον, εκσυγχρονίζεται ο τρόπος ανάρτησης περιεχομένου από τις υπηρεσίες του υπουργείου για την άμεση και έγκυρη ενημέρωση των πολιτών. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των πρώτων, δοκιμαστικών, ημερών θα γίνονται διορθώσεις, αναλόγως των προβλημάτων που θα προκύψουν.

Υπενθυμίζονται, επίσης, οι λογαριασμοί των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Υπουργείου Εσωτερικών και του Υπουργού κ. Χαρίτση.

Facebook:

https://www.facebook.com/ypesgr
https://www.facebook.com/acharitsis

Twitter:
https://twitter.com/ypes.gr

https://twitter.com/alexischaritsis

Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCzDdvVB843U1XybJiTYVVvg

https://www.youtube.com/channel/UCTdmk7RfXyzrVTDuEwrl9mQ

Web:

http://www.ypes.gr

https://www.alexischaritsis.gr

https://www.instagram.com/alexischaritsis

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί