Έρευνες της αστυνομίας για υπόθεση παιδικής κακοποίησης στην Κρήτη

Υπόθεση παιδικής κακοποίησης ερευνά το Α.Τ. Χανίων, σύμφωνα με πληροφορίες του Parakritika.gr, μία υπόθεση της οποίας η κατάληξη γεμίζει με ηθική ικανοποίηση τους αστυνομικούς που την ανέλαβαν.

Καθηγήτρια Γυμνασίου στα Χανιά κατήγγειλε στους αστυνομικούς πως μία μαθήτριά της στην Γ’ Τάξη της είπε ότι ο πατριός της μαζί με την μητέρα της, την κούρεψαν, κόβωντας τα μακριά μαλλιά της σε πολύ κοντά, ενώ της έκλεισαν το στόμα για να μη φωνάζει.

Όπως είπε η καθηγήτρια, η μικρή, κλαίγοντας, της είπε πως μόλις προσπαθούσε να αντιδράσει, την χτυπούσαν, τόσο η μητέρα της, όσο και ο πατριός της!

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Χανίων που ανέλαβαν την υπόθεση, προχώρησαν στην προσαγωγή της μητέρας και του πατριού, ενώ ειδοποιήθηκε και ο βιολογικός πατέρας της ανήλικης να μεταβεί από τα Χανιά στην Αθήνα.

Στο Α.Τ. βρέθηκε και ο 13χρονος αδελφός της, με τους αστυνομικούς να έχουν προσωπική κουβέντα μαζί του. Το παιδί, μετά από επτά χρόνια σιωπής, «έσπασε» και είπε στους αστυνομικούς όλα όσα περνούσε στο σπίτι, κάνοντάς και τους ένστολους να λυγίσουν!

Μετά από δύο χρόνια ήρθαν σε επαφή με τον βιολογικό τους πατέρα, ενώ υπήρξε συνεννόηση με την Εισαγγελέα, προκειμένου να του ανατεθεί η επιμέλεια των παιδιών, παρ’ όλο που δεν την είχε.

Μετά από όλα αυτά, ο 13χρονος έπεσε στην αγκαλιά μίας εκ των αστυνομικών του Α.Τ. Χανίων και με δάκρυα στα μάτια της είπε… «Ευχαριστώ που μας σώσατε».

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Β’ θμιας Εκπαίδευσης, Στέλιος Ζερβάκης, ο οποίος ανέφερε πως ενημερώθηκε ότι το παιδί αναγκάστηκε να σπάσει μία πόρτα για να βγει από το σπίτι, που το είχαν κλειδωμένο, για να πάει στο σχολειο και να πάει στην καθηγήτριά του να αναφέρει τι συνέβαινε στο σπίτι.

Parakritika.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί