Οι Ενεργοί Πολίτες και ο Ηλίας Λυγερός στο Αστυνομικό Μέγαρο

Με μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Ηρακλείου συζήτησαν σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλίας Λυγερός και υποψήφιοι σύμβουλοι της Δημοτικής Κίνησης Ηράκλειο-Ενεργοί Πολίτες που παρευρέθηκαν  στο Αστυνομικό μέγαρο της Αλικαρνασσού.

Είναι σε άμεση συνεργασία η Αστυνομία με τον Δήμο δήλωσαν και έχουν πολύ καλή συνεργασία. Στα προβλήματα που ανέφεραν οι Αστυνομικοί  είναι η μη επαρκής συγκοινωνιακή κάλυψη με αστικά λεωφορεία από το κέντρο της πόλης, μια κατάσταση που καθιστά δύσκολη την πρόσβαση των πολιτών στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Ο κ Λυγερός με τη σειρά του δήλωσε ότι είναι μέσα στη λογική του η πολύ καλή συνεργασία της Αστυνομικής Δ/νσης  με την Δημοτική Αρχή, προκειμένου οι πολίτες να αισθάνονται πιο ασφαλείς. Επίσης συνέχισε ο κ Λυγερός   πρέπει να εξετάσουμε διάφορα μοντέλα που έχουν εφαρμοσθεί με αποτελεσματικότητα για να τα εφαρμόσουμε.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος έθεσε  την ανάγκη της ύπαρξης  ενός αστυνομικού τμήματος  στο κέντρο του Ηρακλείου, διότι δημιουργεί προϋποθέσεις ασφάλειας στους κατοίκους, ένα  αίτημα που έχει συζητηθεί και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και υπάρχει σύμφωνη γνώμη από όλους.

Αναφέρθηκε επίσης ότι στη Χερσόνησο υπάρχει ένα αστυνομικό τμήμα υποστελεχωμένο  και είναι αναγκαία η λειτουργία του, ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο που παρατηρείται αύξηση της παραβατικότητας  εξαιτίας της τουριστικής κίνησης.Στο μεταξύ, παράλληλα,  μια αντιπροσωπία Ενεργών Πολιτών συζήτησαν με  τον Αστυνομικό διευθυντή Ηρακλείου κ Νίκο Χρυσάκη  και συμφώνησαν σε καλό κλίμα για την εντατικοποίηση των ελέγχων  για την προστασία των τετράποδων φίλων μας που συστηματικά κακοποιούνται από ασυνείδητους ανθρώπους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί