ΕΛ.ΑΣ.: Αυτός είναι ο προπονητής ποδοσφαίρου που ασελγούσε σε βάρος ανηλίκων

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία της ταυτότητας του 64χρονου προπονητή ποδοσφαίρου, από την Ηγουμενίτσα, ο οποίος συνελήφθη στις 7 Μαΐου, κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος αγοριών, έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Δείτε: Στη φυλακή προπονητής ποδοσφαίρου για ασέλγεια σε βάρος δύο αγοριών

Πρόκειται για τον Μιχαήλ Γκίκα του Κυριάκου και της Μαρίας, γεν. 01-01-1955 στην Ηγουμενίτσα, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί και σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τρεις κατηγορίες:

(α) κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 14 έτη από ενήλικο δράστη, στον οποίο τους έχουν εμπιστευθεί για να τους επιβλέπει ή να τους φυλάσσει, έστω και προσωρινά, με την επιβαρυντική περίσταση της τέλεσης από γυμναστή ανηλίκων, κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή,

(β) αποπλάνηση ανηλίκων, που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 και τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και

(γ) παραγωγή και κατοχή, μέσω πληροφοριακών συστημάτων, υλικού παιδικής πορνογραφίας, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15 έτος της ηλικίας του, από πρόσωπο που φέρει την ιδιότητα γυμναστή ανηλίκου, κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια.

Η αστυνομία άρχισε να διερευνά την υπόθεση από τον Οκτώβριο του 2018, μετά από καταγγελία από γονέα και σε βάρος του 64χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από εισαγγελέα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί