Δυο νεκροί και ένας τραυματίας στο τροχαίο με το βυτιοφόρο

Τραγική κατάληξη είχε το σφοδρό τροχαίο με βυτιοφόρο που σημειώθηκε νωρίτερα στην Κορωπίου – Μαρκοπούλου.

Δείτε: Σοβαρό τροχαίο στη λεωφόρο Κορωπίου – Μαρκοπούλου: Βυτιοφόρο συγκρούστηκε με φορτηγό

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, οι δυο από τους τρεις εγκλωβισμένους υπέκυψαν στα τραύματά τους και πλέον δηλώνονται ως νεκροί.

«Ο ένας τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο μας στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”. Οι άλλοι δυο άνθρωποι, που είναι νεκροί, θα μεταφερθούν πιθανότατα στο ίδιο νοσοκομείο» είπε στο iefimerida ο Γιώργος Μαθιόπουλος, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ.

Το χρονικό του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο 27ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Κορωπίου – Μαρκοπούλου, σε ένα σημείο του δρόμου όπου δεν υπάρχει διαχωριστικό διάζωμα.

Οπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, το βυτιοφόρο, που ήταν γεμάτο καύσιμα, συγκρούστηκε με φορτηγό, ενώ στη σφοδρή σύγκρουση ενεπλάκη ένα και ΙΧ αυτοκίνητο.

Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, στις 11:45, είπε στο iefimerida σχετικά με το φρικτό τροχαίο ότι «ο ένας άνθρωπος απεγκλωβίστηκε και μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ενώ γίνονται ενέργειες για τους άλλους δυο».

πυροσβεστικό όχημα στο σημείο του δυστυχήματος

Οι πυροσβέστες έδωσαν μάχη μαζί με τους διασώστες του ΕΚΑΒ για να απεγκλωβίσουν τους ανθρώπους / Φωτογραφία: iefimerida.gr


Εκκενώθηκε η περιοχή σε ακτίνα 500 μέτρων
Στην περιοχή όπου σημειώθηκε το τροχαίο έσπευσε από την πρώτη στιγμή ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Οπως διαπιστώθηκε, προκλήθηκε διαρροή καυσίμων από το βυτιοφόρο και γι’ αυτόν τον λόγο αστυνομικοί και πυροσβέστες απομάκρυναν όλους τους ανθρώπους από το σημείο, δημιουργώντας μια ζώνη ακτίνας 500 μέτρων.

Αστυνομικός έχει αποκλείσει τον δρόμο που οδηγεί στο σημείο του δυστυχήματος

Η περιοχή αποκλείστηκε και δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σε κανέναν πολίτη ή οδηγό / Φωτογραφία: iefimerida.gr

Η περιοχή αποκλείστηκε και δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σε κανέναν πολίτη ή οδηγό / Φωτογραφία: iefimerida.gr

iefimerida.gr


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί