Στο Δειλινό ο Βασίλης Λαμπρινός

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον Βασίλη Λαμπρινό κάτοικοι και φορείς της περιοχής του Δειλινού, κατά την επίσκεψή του το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαΐου., σύμφωνα με ανακοίνωση της «Δύναμης Πολιτών».

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου , συνοδευόμενος από υποψηφίους της Δύναμης Πολιτών, επισκέφθηκε αρχικά τα γραφεία του ΠΑΟ Δειλινών, δίπλα στο γήπεδο 5Χ5 που κατασκεύασε η δημοτική αρχή.

Εκεί, οι υπεύθυνοι του συλλόγου, τον ευχαρίστησαν για την συνεργασία και τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως η έλλειψη ενωσιακού γηπέδου που θα εξυπηρετήσει όλες τις γύρω περιοχές. Ο Δήμαρχος από την πλευρά του, καθώς και οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι δεσμεύτηκαν ότι θα δουν το θέμα προσεκτικά και ότι θα είναι πάντα στο πλευρό των συνοικιακών σωματείων,  τα οποία αποτελούν την ψυχή του αθλητισμού της πόλης: «Υλοποιούμε προγράμματα μαζικού αθλητισμού σε ολόκληρη την περιφέρεια του Δήμου,  και στις γειτονιές της πόλης όπως το Δειλινό, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά» τόνισε ο Δήμαρχος.

Εν συνεχεία, ο επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών επισκέφθηκε τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Άγιος Στυλιανός», όπου  επίσης τον υποδέχτηκαν εξαιρετικά ζεστά.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, μέλη φορέων της περιοχής, ιερείς της εκκλησίας αλλά και απλοί κάτοικοι ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για όσα έχουν γίνει στην περιοχή, όπως τις απαραίτητες σχολικές παρεμβάσεις στα σχολικά συγκροτήματα (33ο Δημοτικό, 9ο Γυμνάσιο, 11ο Γυμνάσιο, 13ο Λύκειο), την ολοκλήρωση του γηπέδου του ΠΑΟ και την ουσιαστική στήριξη του Δήμου σε όλα τα ζητήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε κι εκείνος τους παρευρισκόμενους για την υποδοχή και απάντησε ότι είναι καθήκον της δημοτικής αρχής να παρεμβαίνει και στο μέτρο του δυνατού να επιλύει τα προβλήματα των δημοτών.

Όπως δήλωσε σχετικά:

«Έχουμε ξεκάθαρο σχέδιο και για το Δειλινό που περιλαμβάνει  μεγάλα έργα όπως:

  • Την ανάπλαση του κοινόχρηστου χώρου της 62 Μαρτύρων που βρίσκεται σε εξέλιξη
  • Την ασφαλτόστρωση της 62 Μαρτύρων, για την οποία υπογράψαμε σύμβαση την περασμένη εβδομάδα
  • Την δημιουργία, νέου κόμβου στο γνωστό πολυκατάστημα – έχουμε ολοκληρωμένη μελέτη και περιμένουμε τις σχετικές εγκρίσεις.

αλλά με μικρότερες παρεμβάσεις.  

Αλλάζουμε την πόλη με ολοκληρωμένο σχεδιασμό, λίγα λόγια και πολλή δουλειά. Δίνουμε έμφαση σε όλες τις περιοχές του Ηρακλείου, μαζί προχωράμε μπροστά.

Μόνο Μπροστά».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί