Με αστυνομικούς ο Γ. Κουράκης

Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Νίκο Σπυριδάκη, τους Υποδιευθυντές, τους Διοικητές όλων των Τμημάτων, τον πρόεδρο κ. Γιωργο Πικράκη και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Ηρακλείου, καθώς και το προσωπικό που υπηρετεί στο Αστυνομικό Μέγαρο, είχε ο Γιάννης Κουράκης.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» συζήτησε με την ηγεσία και στελέχη της τοπικής ΕΛ.ΑΣ., αντάλλαξε απόψεις για τα ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του Σώματος  σε τοπικό επίπεδο, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην αστυνόμευση στο Πολεοδομικό Συγκρότημα του Ηρακλείου με τις ιδιαιτερότητες που αυτό έχει, καθώς περιλαμβάνει ημιαστικό και αγροτικό ιστό.

Ο Γιάννης Κουράκης δήλωσε αρωγός στα κοινωνικά ζητήματα των αστυνομικών του Ηρακλείου, πολύ περισσότερο που οι ίδιοι οι  συνδικαλιστές αστυνομικοί, στην συνάντηση που είχαν μαζί του στάθηκαν στο έμπρακτο ενδιαφέρον που είχε δείξει ως Δήμαρχος Ηρακλείου, για την δημιουργία εντός του  Αστυνομικού Μεγάρου του πρώτου Βρεφονηπιακού Σταθμού, που με ευθύνη του Δήμου λειτουργεί για τις ανάγκες των οικογενειών, όλων των αστυνομικών υπαλλήλων.

«Η Αστυνομία επιτελεί ένα σημαντικό ρόλο, όπως η προστασία των πολιτών. Τα τοπικά στελέχη διακρίνονται για το ήθος και την επαγγελματική τους επάρκεια. Ο Δήμος Ηρακλείου θα επιδιώξει τη μέγιστη δυνατή συνεργασία, για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των δημοτών σε κάθε γειτονιά. Θα σταθούμε δίπλα στα κοινωνικά αιτήματα του συνόλου του προσωπικού», δήλωσε ο κ. Γιάννης Κουράκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί