Ελεύθερους χώρους άθλησης διεκδίκησαν οι μαθητές στο Ηράκλειο

Μαθητές ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία της Τ.Ο Μαθητων Ηρακλείου της ΚΝΕ, που διοργάνωσε δωρεάν τουρνουά ποδοσφαίρου στα γηπεδάκια του Μαρτινέγκο, διεκδικώντας ελεύθερους χώρους άθλησης.

Η ανακοίνωση της ΚΝΕ:

Σήμερα η νεολαία είναι απομονωμένη και μακριά από όλα αυτά που θα μπορούσε να έχει στη ζωή της. Ο αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια για λίγους, είναι δικαίωμα για τους πολλούς.
Οι μαθητές μέσω του τουρνουά ήθελαν να περάσουν το μήνυμα ότι η Φυσική Αγωγή, η σωματική άσκηση, η ενασχόληση με τον αθλητισμό αποτελεί ανάγκη και ταυτόχρονα δικαίωμα του λαού και της νεολαίας. Όλοι οι μαθητές  αντιμετωπιζουν αυτή την στίγμη το ίδιο πρόβλημα, ότι δηλαδή δεν υπάρχουν αρκετοί δωρέαν χώροι άθλησης στην πόλη του Ηρακλείου, είτε αυτό αφορά γήπεδα, είτε άλλου είδους υποδομές.

Έτσι οι μαθητές του Ηρακλείου ανανέωσαν το ραντεβού τους, για τους επόμενους αγώνες για τα δικαιώματα και τις σύχρονες ανάγκες τους, όπως και για τις επικείμενες εκλογικές μάχες, κάνοντας κριτήριο ψήφου την ίδια τους τη ζωή, κάνοντας κριτήριο ψήφου το δικαίωμά τους στην άθληση και τον πολιτισμό.

Στις τρεις κάλπες που θα στηθούν η επιλογή πρέπει να είναι ΔΥΝΑΤΌ ΚΚΕ και Λαική Συσπείρωση παντού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί