Κρήτη: 17 χρόνια κάθειρξη για τον δάσκαλο που ασελγούσε σε μαθητές του

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρέθηκε και πάλι σήμερα ο 54χρονος δάσκαλος που είχε καταδικαστεί πρωτόδικα για τις ασελγείς πράξεις σε βάρος μαθητών του στην Ιεράπετρα όπου και υπηρετούσε σε σχολείο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η υπόθεση είχε βγει στο φως τον Φεβρουάριο του 2016 μετά από καταγγελία γονέων μικρής μαθήτριας, την οποία ο κατηγορούμενος προγύμναζε στο σπίτι σε ιδιαίτερα μαθήματα μαζί με τον δίδυμο αδελφό της.

Οι γονείς των δύο παιδιών είχαν στηρίξει τις κατηγορίες για ασελγείς πράξεις σε βάρος του εκπαιδευτικού με οπτικό υλικό που είχε καταγράψει κάμερα που είχαν εγκαταστήσει στο δωμάτιο του κοριτσιού όπου και γινόταν τα μαθήματα.

Η υπόθεση εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, το οποίο καταδίκασε τον 54χρονο σε 17 χρόνια κάθειρξη.

Υπενθυμίζεται ότι πρωτοδίκως ο 54χρονος είχε κριθεί ένοχος για τις κατηγορίες της «αποπλάνησης παιδιών ηλικίας μικρότερης των 14 ετών» και «κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια» από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου.

Η δίκη είχε διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και με την ισχυρή παρουσία αστυνομικής δύναμης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί