Τέλος ο Κουλιμπαλί από τον Παναθηναϊκό

Οριστικά παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται ο Ουσμάν Κουλιμπαλί από τον Παναθηναϊκό καθώς το συμβόλαιό του λήγει σε λίγες ημέρες και δεν θα ανανεωθεί. Ο λόγος είναι πως οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην πλευρά του αμυντικού από το Μάλι και τον Νίκο Νταμπίζα δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Κουλιμπαλί με δηλώσεις του στο Novasports.gr επιβεβαίωσε την πληροφορία αυτή λέγοντας ότι «Ήθελα να μείνω. Ήθελα να πάνε καλά οι διαπραγματεύσεις…. Πίστευα πως όλα θα πάνε καλά σε αυτή τη διαδικασία, γιατί πάντα “πάλευα” και έδινα τον καλύτερο εαυτό μου για το σύλλογο, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που υπήρχαν στην ομάδα. Ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό, όμως τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα είχα στο μυαλό μου».

Ενώ συμπλήρωσε ότι «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, γιατί σε κάθε κατάσταση, σε κάθε δύσκολη στιγμή ήταν κοντά στην ομάδα και δεν σταμάτησαν να βοηθούν κάθε παίκτη του συλλόγου. Πραγματικά είμαι στεναχωρημένος, γιατί έζησα τη μεγαλύτερη στήριξη που θα μπορούσα να έχω από τους καλύτερους οπαδούς στη χώρα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί