Ψάρεψε συναγρίδα 15,5 κιλών σε θάλασσα της Ελλάδας! (Φωτο)

Περίοδος ψαρέματος και κάποιοι ψαρεύουν συναγρίδες και σπάνε τα προσωπικά τους ρεκόρ. Ο λόγος για τον Εμμανουήλ Μητσώλη ο οποίος το πρωί της περασμένης Κυριακής (12-05-2019) ψάρεψε με κάθετη στη Λαγκάδα συναγρίδα 15,5 κιλών!

«Κατά τις 7:30 πήγα για ψάρεμα κάθετης στη Λαγκάδα. Η κάθετη είναι μία τεχνική ψαρέματος στην οποία χρησιμοποιείς μαρούλι και πετονιά. Γνωρίζοντας ότι στο συγκεκριμένο μέρος υπάρχει πληθώρα συναγρίδων  αποφάσισα να πάρω έναν κέφαλο να τον δολώσω και να τον ρίξω μέσα.

Καθώς περίμενα τι θα γίνει τράβηξε το καρούλι στα πόδια μου το έπιασα και εκείνη την στιγμή έδωσα τη μάχη της ζωής μου. Αντίκρισα ένα ψάρι τεράστιο, το οποίο δεν μπορούσα να το πιάσω με τα χέρια.

Για 15 συνεχόμενα λεπτά πάλευα χωρίς να μπορώ να το δω. Μετά από λίγο άρχισε να φαίνεται στα χέρια μου, τα οποία ήταν κουρασμένα και φθαρμένα από την πετονιά. Όλη αυτή την ώρα προσπαθούσα να το ανεβάσω με τα χέρια μου, χωρίς καλάμι,  χωρίς μηχανισμό. Μόλις κατάφερα να το ανεβάσω και είδα τι  ψάρι είχα πιάσει, μια συναγρίδα 15,5 κιλών –  τρελάθηκα από τη  χαρά μου.

Είναι η δεύτερη φορά που με αξιώνει ο Θεός να ζήσω τέτοια εμπειρία. Πέρσι στο Φαναράκι είχα πιάσει μια συναγρίδα 11 κιλών», αναφέρει ο Εμμανουήλ Μητσώλης ευχαριστώντας τον Μάρκο Καλαγκιά που μου έμαθε αυτή την τεχνική.

Η συναγρίδα των 15,5 κιλών

politischios.gr

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί