Παραμένει κλειστό για λόγους ασφαλείας τμήμα της οδού Αστρινάκη

Εν αναμονή της γεωτεχνικής μελέτης από τον Δήμο Ηρακλείου παραμένει κλειστό ένα μικρό τμήμα της οδού Αστρινάκη, στην περιοχή του Κατσαμπά, μετά την κατολίσθηση του πρανούς που σημειώθηκε κατά την διάρκεια των μεγάλων βροχοπτώσεων του φετινού χειμώνα.

Η κατολίσθηση του πρανούς ύψους 15 μέτρων σημειώθηκε στην οδό Αστρινάκη, λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων της φετινής χειμερινής περιόδου και στο οδόστρωμα κατέπεσε τμήμα του πρανούς. Άμεσα η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου προχώρησε σε αυτοψία ενώ αποφασίστηκε η διακοπή της κυκλοφορίας για λόγους ασφαλείας κατά την χειμερινή περίοδο. Παράλληλα από τον Δήμο Ηρακλείου έγιναν οι ενέργειες με την διαδικασία του κατεπείγοντος για την ανάθεση μελέτης αποκατάστασης της ευστάθειας του πρανούς της οδού.

Τώρα που έχουν τελειώσει οι έντονες βροχοπτώσεις, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου, δίνει στην κυκλοφορία το μεγαλύτερο τμήμα του οδοστρώματος, εκτός από ένα μικρό τμήμα του δρόμου που θα παραμείνει αποκλεισμένο για λόγους ασφαλείας μέχρι την ολοκλήρωση της γεωτεχνικής μελέτης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί