Η ‘Ηράκλεια Πρωτοβουλία’ σε καταστήματα του κέντρου της πόλης

Ο υποψήφιος δήμαρχος της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας κ. Μανόλης Βασιλάκης πραγματοποίησε νέα περιοδεία σε καταστήματα του κέντρου της πόλης στις οδούς Δικαιοσύνης, Ίδης, 1821 και Καλοκαιρινού, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Άννα Παπαχρονάκη, Μιχάλη Αγριόγιαννο,  Γρηγόρη Σηφάκη, Γιώργο Γαρεφαλάκη, Ευδοξία Καραγιάννη, Γιώργο Μαυρογιάννη, Αγγέλα Βέργη-Γιαλιτάκη, Γιώργο Καμπιτάκη, Μανόλη Ζευγαδάκη, Κατερίνα Τσιριγωτάκη και Δέσποινα Τελάκη.

Μια ευχάριστη έκπληξη ήταν η τυχαία συνάντηση με τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη Βιάννου, Καστελλίου και Αρκαλοχωρίου κ.κ. Ανδρέα, με τον οποίο ο κ. Βασιλάκης είχε συνεργαστεί στενά στη διοργάνωση συνέδριου για την επέτειο των 100 χρόνων από την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα. Το συνέδριο αυτό είχε διοργανώσει το 2013 η Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη και ο κ. Βασιλάκης ήταν πρόεδρος της οργανωτικής Επιτροπής, ενώ ο σεβασμιώτατος της επιστημονικής επιτροπής.

Ο κ. Βασιλάκης συνομίλησε ακόμα με επιχειρηματίες, υπαλλήλους και πελάτες των καταστημάτων για διάφορα θέματα που απασχολούν την αγορά. Όλοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για την εξέλιξη του έργου ανάπλασης στο σταυρό της πόλης, ενώ ζήτησαν να επεκταθεί αυτή και στις οδούς Καλοκαιρινού και 1821.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί