Επίσκεψη Κουράκη στην περιοχή του Άη Γιάννη

Επίσκεψη στο νότιο τομέα του Δήμου Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη πραγματοποίησε ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» κ. Γιάννης Κουράκης, συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του Συνδυασμού.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι koyr2.jpg

Ο κ. Κουράκης συναντήθηκε με επαγγελματίες, εμπόρους και κατοίκους της περιοχής, συζήτησε τα προβλήματα και ανέλυσε το πρόγραμμα της Δημοτικής Κίνησης, το οποίο προβλέπει σημαντικές παρεμβάσεις σε όλο το εύρος του αστικού χώρου εκτός των τειχών, εκεί όπου συναντώνται η έντονη οικιστική ανάπτυξη και η συγκέντρωση σημαντικών οικονομικών λειτουργιών.

Ποιοτικές και ήσυχες γειτονιές

Όπως ανέφερε με έμφαση ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης, «οι προτάσεις μας διαμορφώνουμε ποιοτικές ήσυχες γειτονιές με αίσθηση κοινότητας με ασφάλεια και αναβαθμισμένους δημόσιους χώρους. Θα αναλάβουμε σημαντικές πρωτοβουλίες για έργα ανάπλασης, ενίσχυσης του πρασίνου και διευκόλυνσης της κυκλοφορίας με εστιασμένες παρεμβάσεις. Οι περιοχές θα είναι περιβαλλοντικά αναβαθμισμένες και με πλήρη αστικό εξοπλισμό».

Σημείο αναφοράς για τις μελλοντικές γενιές

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την Κνωσό όπου σχεδιάζεται μία μεγάλη εμβληματική παρέμβαση που θα αποτελέσουν το ιστορικό σημείο αναφοράς του Ηρακλείου για τις μελλοντικές γενιές. «Το Πάρκο της Κνωσού, θα αξιοποιήσει και θα δώσει περισσότερη αίγλη σε ολόκληρη την περιοχή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουράκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί