Επίσκεψη Κουκιαδάκη στο Βενιζέλειο

Τη διοίκηση του Βενιζελείου Νοσοκομείου επισκέφθηκε ο Ευριπίδης Κουκιαδάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Κουκιαδάκης ενημερώθηκε από τον κ. Γ. Μοσχοβάκη για τα προβλήματα του νοσοκομείου, ιδίως για τις στεγαστικές ανάγκες αυτού, ιδίως μετά την πυρκαγιά στη φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Ο κ. Μοσχοβάκης ευχαρίστησε τον κ. Κουκιαδάκη, ο οποίος, υπό την ιδιότητα του αντιπεριφερειάρχη, υπεύθυνου για την πολιτική προστασία και το συντονισμό του συντονιστικού οργάνου πολιτικής προστασίας, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, αντιμετώπισαν με επιτυχία στην κατάσβεσή της και τη διαχείριση του θέματος.

Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους του συνδυασμού, επισκέφθηκε την υπό ανέγερση νέα πτέρυγα του νοσοκομείου, συνολικής εκτάσεως 6.530 μ2 (ισόγειο, ισόγειο και 2 ορόφους), η οποία ανεγείρεται με χρηματοδότηση της περιφέρειας Κρήτης από τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.

Τον κ. Κουκιαδάκη συνόδευσαν οι Υποψήφιοι, Βασιλακάκη – Κοντάκη Μαίρη, , Βασιλακάκη- Συγγελάκη Ρένα, Νταλαμπέκης Κώστας, Κυριακάκη Μιράντα, Καρακωνσταντάκης Μενέλαος, Συγλέτος Γιώργος, Τσακίρη Πηνελόπη, Παπαδοπούλου Νάντια, Δαμιανάκης Γιάννης, Χατζηγεωργίου Λένα, Δαμουλάκη Μαριαέλενα, Μανιαδή Ρίτα, Χουστουλάκη Ευαγγελία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί