Μαξίμου: «Ως εδώ με τη λάσπη»

«Θα έχει το πολιτικό θάρρος να συνειδητοποιήσει το ατόπημα που διέπραξε, βάζοντας ένα τέλος στον κατήφορο; Θα έχει το πολιτικό θάρρος να ξεκολλήσει από τον βούρκο, επιλέγοντας να αντιπαρατεθεί με επιχειρήματα στα μείζονα προβλήματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό; Ή θα συνεχίσει να κυλιέται στη λάσπη;»: τα ερωτήματα αυτά απευθύνει στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, με σχετικό δελτίο Τύπου.

Αναλυτικά:

«Δύο μέρες μετά την αθλιότητα του κ. Μητσοτάκη να επιτεθεί στη Βουλή στον θανόντα πατέρα του Πρωθυπουργού, αναπαράγοντας τα fake news φασιστοφυλλάδων, στελέχη της ΝΔ, όπως ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Κεφαλογιάννης, συνεχίζουν να αναπαράγουν τα χουντικής κοπής ψεύδη.

Ο τελευταίος έφθασε μέχρι και στο σημείο να παρουσιάζει φωτογραφίες εποχής με άσχετους ανθρώπους δίπλα στους πρωτεργάτες του πραξικοπήματος, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για τον πατέρα του Πρωθυπουργού.

Επειδή, ο κατήφορος στον οποίον έχουν επιβάλει την πολιτική ζωή του τόπου οι ακροδεξιοί σύμβουλοι και συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, έχει και ένα όριο, αναρωτιόμαστε:

Θα έχει το πολιτικό θάρρος να συνειδητοποιήσει το ατόπημα που διέπραξε, βάζοντας ένα τέλος στον κατήφορο;

Θα έχει το πολιτικό θάρρος να ξεκολλήσει από τον βούρκο, επιλέγοντας να αντιπαρατεθεί με επιχειρήματα στα μείζονα προβλήματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό;

Ή θα συνεχίσει να κυλιέται στη λάσπη;», καταλήγει το σχετικό σχόλιο του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αθλιότητας

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, κατά τη συμμετοχή σε πάνελ τηλεοπτικού σταθμού, έβγαλε το κινητό του και επέμενε να δείξει φωτογραφία που υποτίθεται ότι απεικονιζόταν ο πατέρας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Παύλος. Μια φωτογραφία που κυκλοφορεί από όλον τον κατιμά των fake news και έχει διαψευστεί πολλάκις.

Παρά τις προειδοποιήσεις του Γ. Αμανατίδη ότι πρόκειται για fake news, ο υποψήφιος της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, επέμενε να την δείξει και διέταζε επίμονα την κάμερα να πάει κοντά για να δείξει την …”αποκάλυψή” του!

Ώσπου να διαψευστεί από τους δημοσιογράφους της εκπομπής που έριξαν στην οθόνη εικόνες από τα ellinikahoaxes.gr που διέψευδαν το παλιό αυτό και πολυχρησιμοποιημένο fake news της Νέας Δημοκρατίας και των ακροδεξιών.

Το γελοίο της υπόθεσης είναι με τον κ. Κεφαλογιάννη είναι ότι παρά τη δημόσια διάψευση, επέμενε και μάλιστα θρασύτατα δήλωσε “Δεν ανακαλώ τίποτε”…

«Θα έχει το πολιτικό θάρρος να ξεκολλήσει από τον βούρκο, επιλέγοντας να αντιπαρατεθεί με επιχειρήματα στα μείζονα προβλήματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό;» αναφέρεται σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου Πρωθυπουργού για τις αθλιότητες του κ. Μητσοτάκη και στελεχών του κόμματός του.

Δείτε επίσης:

«Στη μνήμη του πατέρα μου, χρωστώ μια απάντηση» – Ο Αλ. Τσίπρας για την αθλιότητα Μητσοτάκη

Πώς εκτέθηκε ο Μ. Κεφαλογιάννης: Παρουσίασε χουντικό υπουργό σαν… πατέρα του Α. Τσίπρα! (βίντεο)

Αλ. Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Πιστεύετε ότι θα κερδίσετε παριστάνοντας τον Στεφ. Χίο της πολιτικής; (Video)

Δεν έφταιγε αυτός, τόσος ήταν…

Δ. Τζανακόπουλος: Χωρίς καμία πολιτική ή ηθική αναστολή o K. Mητσοτάκης (Βίντεο)

Αντιπολίτευση – ‘μακελειό’: Επίσημη γραμμή της ΝΔ άλλο ένα hoax

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί