Συγκεντρώσεις του ΚΚΕ στο Ηράκλειο

Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ ενόψει και των εκλογικών μαχών τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν:

Αύριο Παρασκευή 10 Μάη:

Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στις Αρχάνες με ομιλητές τον Σάββα Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή στην πλατεία Άνω Αρχανών, στις 7μμ.

Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Αλικαρνασσό στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου (Ηροδότου 161) με ομιλητήτονΔημήτρη Βρύσαλη, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου με την Λαϊκή Συσπείρωση, και τον Γωνιανάκη Γιάννη υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο, στις 7:30μμ.

Το Σάββατο 11 Μάη:

-Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Επισκοπή του δήμου Χερσονήσου, με ομιλητέςτους Σάββα Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτήκαι Παρθενιώτη Γιώργο,υποψήφιο Δήμαρχο Χερσονήσου με τη Λαϊκή Συσπείρωση στην πλατεία της Επισκοπής, στις 8μμ.

Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Αρκαλοχώρι με ομιλητές τους Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης με τη Λαϊκή Συσπείρωση και Κώστα Προυκάκη, υποψήφιο Δήμαρχο Μινώα με την Λαϊκή Συσπείρωση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Εκθεσιακού Κέντρου Αρκαλοχωρίου, στις 7:30μμ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί