Μολότοφ στο σπίτι του διαιτητή Αναστόπουλου

Νέα ενέργεια τρομοκράτησης του διαιτητή μπάσκετ Παναγιώτη Αναστόπουλου συνέβη αργά το βράδυ της Τετάρτης, μετά τον αγώνα Ολυμπιακού – Προμηθέα.

Σύμφωνα με αναφορά στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Οpen, άγνωστοι πέταξαν από μηχανάκι εκρηκτικό μηχανισμό τύπου μολότοφ προς το σπίτι του διαιτητή! Για καλή τύχη όλων, η αυτοσχέδια βόμβα δεν εξερράγη.

Άνδρες της ΕΛΑΣ περισυνέλεξαν τον μηχανισμό για να εντοπίσουν τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα και κάλεσαν τον Αναστόπουλο να δώσει πληροφορίες. 

Στο μεταξύ συνεχιζόταν από το μεσημέρι η δραματική συνέλευση των ιδιοκτητών των ομάδων της Α1 μπάσκετ, απόντων όμως των αδελφών Αγγελόπουλων. Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση για διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά αυτή απορρίφθηκε ομόφωνα από τους υπόλοιπους.

Τα πλει οφ αναμένεται να ξεκινήσουν την Τετάρτη, αν και εκκρεμεί προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ. Υπενθυμίζεται ότι ένα από τα τέσσερα ζευγάρια των προημιτελικών αποτελείται από τους Παναθηναϊκό – Ολυμπιακό. Ωστόσο η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει ανακοινώσει ότι αποσύρει την ομάδα από το πρωτάθλημα, ενώ ο Ολυμπιακός δεν προτίθεται να κατεβεί εάν δεν οριστούν ξένοι διαιτητές.

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί