Αντιπολίτευση – ‘μακελειό’: Επίσημη γραμμή της ΝΔ άλλο ένα hoax

Η ΝΔ, με πρωτοστάτη τον πρόεδρό της, κάνει επίσημη γραμμή άλλο ένα hoax, ακόμα μία fake είδηση που ανέκυψε και αναπαράχθηκε από ακροδεξιές φυλλάδες και σαιτς, με πρώτο και καλύτερο το φασιστικό «Μακελειό».

Ιδού η αναπαραγωγή της χθεσινής χυδαιότητας Μητσοτάκη από την Ομάδα «Αλήθειας» της ΝΔ:

H «επιβεβαίωση» της πολιτικής κατάντιας της ΝΔ ήρθε το βράδυ της Τετάρτης από τον ορίτζιναλ Στέφανο Χίο, μέσω της ιστοσελίδας του:

Ο Αλ. Τσίπρας σχολίασε την ανοίκεια επίθεση Μητσοτάκη χρησιμοποιώντας έναν στίχο του ποιητή Μανώλη Αναγνωστάκη: «Δεν έφταιγε αυτός, τόσος ήταν».

Είχε προηγηθεί η αναλυτική απάντηση του πρωθυπουργού στις χυδαιότητες Μητσοτάκη ο οποίος εκτός από τα hoaxes του «Μακελειού» αναπαρήγαγε και την υπόλοιπη «κίτρινη» ατζέντα κατά του Αλ. Τσίπρα.

«Πιστεύετε ότι θα κερδίσετε παριστάνοντας τον Στέφανο Χίο της πολιτικής; Πιστεύετε ότι θα κερδίσετε μεταφέροντας τη συζήτηση σε αυτό το επίπεδο; Συνεχίστε, μας κάνετε δώρο. Εμείς μιλάμε πραγματικά για τους πολλούς και εσείς μιλάμε με επιχειρήματα “κίτρινου Τύπου”. Έχετε μετατρέψει τη Ν.Δ., ένα σοβαρό κόμμα, σε σκανδαλοθηρική εφημερίδα», ήταν η χαρακτηριστική φράση του πρωθυπουργού κατά την απάντηση στις αθλιότητες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Δ. Τζανακόπουλος: Απολίτικος, ανερμάτιστος και ανυπόφορα κίτρινος ο Μητσοτάκης

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στο κανάλι της Βουλής, σχολίασε ως εξής τη χθεσινή παρουσία του προέδρου της ΝΔ στη Βουλή:

«Ο κος Μητσοτάκης στην πρωτολογία του ήταν απολίτικος, ανερμάτιστος, ασυνάρτητος και κυρίως ανυπόφορα κίτρινος. Χωρίς καμία πολιτική ή ηθική αναστολή, επέλεξε με προσωπικές αναφορές, με παραπολιτική και απευθείας ad hominem επιθέσεις στον Πρωθυπουργό, να ρίξει το επίπεδο της πολιτικής συζήτησης πιο χαμηλά από ποτέ ώστε να δημιουργήσει εντυπώσεις. Δεν νομίζω ότι έχει υπάρξει αρχηγός οποιουδήποτε ελληνικού κόμματος, εξαιρώντας βεβαίως τη Χ.Α., που να έχει κάνει μια τόσο εμπρηστική ομιλία στη Βουλή. Ο κος Μητσοτάκης λοιπόν, επέλεξε να μετατρέψει το κόμμα του σε σκανδαλοθηρική εφημερίδα και να εκτροχιάσει τη συζήτηση ώστε να μην συζητηθούν τα κρίσιμα πολιτικά ζητήματα της επόμενης περιόδου».

Πυρά Σκουρλέτη κατά Χατζηδάκη

«Έρχεστε τώρα, κάθε μέρα, κάθε ώρα 10 μήνες μετά και κάνετε πολιτική τυμβωρυχία. Αυτό λέγεται ηθικό πλεονέκτημα; Ντροπή σας!» επιτέθηκε, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης στον Κωστή Χατζηδάκη για την ανίερη, μαύρη προπαγάνδα που επιδίδεται η Ν.Δ. για προεκλογικούς λόγους προκαλώντας τον να ζητήσει έστω και τώρα «Συγγνώμη»

«Είναι ντροπή να κάνετε τυμβωρυχία ένα χρόνο μετά και ένα συγγνώμη για τις πόλεις που χτίσατε και έχουν την υπογραφή γαλάζια και πράσινη, για τα χιλιάδες αυθαίρετα. Στο Μάτι η δική σας κυβέρνηση και του ΠΑΣΟΚ δημιούργησαν τις άθλιες συνθήκες που στις ακραίες κλιματικές καταστάσεις που ζήσαμε συνέβαλλαν να πεθάνουν 101 άνθρωποι».  «Βάζετε το ΣΚΑΙ να κάνει αυτά που κάνει… Δεν θα μου απαγορέψετε να μιλώ για τα μέσα που έχουν πάρει διαζύγιο από την δημοσιογραφία» απευθύνθηκε στην δημοσιογράφο της εκπομπής που τον διέκοψε.

Δείτε επίσης:

Αλ. Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Πιστεύετε ότι θα κερδίσετε παριστάνοντας τον Στεφ. Χίο της πολιτικής; (Video)

Δεν έφταιγε αυτός, τόσος ήταν…

Δ. Τζανακόπουλος: Χωρίς καμία πολιτική ή ηθική αναστολή o K. Mητσοτάκης (Βίντεο)

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί