Υπεγράφη η σύμβαση για αντικατάσταση και συμπλήρωση φωτιστικών κοινοχρήστων χώρων Επισκοπής

Τη σύμβαση για την αντικατάσταση και συμπλήρωση φωτιστικών κοινοχρήστων χώρων στην Τοπική Κοινότητα Επισκοπής, συνολικού προϋπολογισμού 128.000 ευρώ, υπέγραψε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Χωροταξικού Σχεδιασμού και ΄Αρδευσης, Γιώργος Μεραμβελιωτάκης στο δημαρχείο στις Γούρνες με τη νόμιμη εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας ΚΡΕΤΑ ΚΑΤ Α.Ε., κ. Ειρήνη Σκουραδάκη, παρουσία της προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Επισκοπής, κ. Δέσποινας Μπορμπουδάκη, του μέλους κ. Γιώργου Καραπιπεράκη και του μελετητή του έργου, κ. Μιχάλη Τζαγάκη, ΠΕ ηλεκτρολόγου μηχανικού.

Συγκεκριμένα, θα γίνει αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων στην κεντρική οδό της Επισκοπής από την εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου έως το “Ηρώων”. Θα αποξηλωθούν τα παλαιά φωτιστικά, όπου αυτά υπάρχουν, καθώς και τα υφιστάμενα καλώδια και τα νέα θα έχουν ύψος πέντε (5) μέτρα και φωτιστικά σώματα τύπου “φανάρι”, για να ταιριάζει με το αρχιτεκτονικό ύφος του οικισμού. Στα τμήματα του δρόμου που δεν υπήρχαν φωτιστικά θα τοποθετηθούν νέα. Εκτός από τον κεντρικό δρόμο του οικισμού της Επισκοπής, νέα φωτιστικά του ιδίου τύπου θα τοποθετηθούν και στο parking στο αλσύλιο “Φορτί”, όπως και στην πλατεία των Σταμνιών. Στις δύο αυτές θέσεις θα κατασκευαστεί εξολοκλήρου η ηλεκτρική εγκατάσταση και θα τοποθετηθούν pillar για την τροφοδοσία από το δίκτυο της ηλεκτρικής διανομής.

Οι εργασίες ξεκινούν άμεσα και θα διαρκέσουν πέντε (5) μήνες. Να σημειωθεί ότι το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου και η επίβλεψή του θα γίνει από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χερσονήσου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί