Το μουσικό σχήμα του Μουσείου Ιατρικής Κρήτης «ΙΑΜΑ» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διεθνές φεστιβάλ μουσικών συγκροτημάτων στην Ουγγαρία

Το μουσικό σχήμα του Μουσείου Ιατρικής Κρήτης «ΙΑΜΑ» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διεθνές φεστιβάλ μουσικών συγκροτημάτων που απαρτίζονται από γιατρούς, και θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Tihany της Ουγγαρίας, το Σάββατο 11 Μαΐου. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη μη κερδοσκοπική ιατρική ομάδα «Asklepios- Med» με έδρα την πόλη Szeged της Ουγγαρίας (διευθυντής ο καθηγητής AndrásPalotás), με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Μουσείου Ιατρικής Κρήτης. Η εκδήλωση  υποστηρίζεται από το Μορφωτικό Σύλλογο Επιστημών Υγείας Πανεπιστημίου Κρήτης με χορηγίες της Περιφέρειας Κρήτης και του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου.

Το μουσικό σχήμα «ΙΑΜΑ» αποτελεί πρωτοβουλία ιατρών μουσικών που εμπνέονται από τους σκοπούς του Μουσείου Ιατρικής. Το ΙΑΜΑ συμμετέχει σε πολιτιστικές δράσεις σε όλη την Κρήτη από το 2016, και είναι η πρώτη φορά που προσκαλείται να ταξιδέψει εκτός Ελλάδος έχοντας στις αποσκευές του μουσικές δημιουργίες από το χώρο του ελληνικού παραδοσιακού και έντεχνου τραγουδιού.  

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί