Πρώην συνεργάτης του Άδωνη υπερασπίζεται τον Μιχαλολιάκο στη δίκη της ΧΑ

Μάρτυρας υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής ο Άρης Σπίνος. Ε όχι δα, δεν πέσαμε και από τα σύννεφα. Οι σχέσεις του δημοσιογράφου με το ναζιστικό μόρφωμα ξεκινάει αρκετά χρόνια πίσω.

Άλλωστε, ο Άρης Σπίνος δεν έκρυψε ποτέ την… κλίση του προς την άκρα δεξιά. Ακόμα και στις επικείμενες εκλογές είναι υποψήφιος με την «Ελληνική Αυγή» στον Νότιο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής.

Ωστόσο, αυτό που αξίζει να υπογραμμιστεί είναι πως ο άνθρωπος που υπερασπίστηκε τον Νίκο Μιχαλολιάκο στη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης, ήταν πριν μερικά χρόνια συνοδοιπόρος, και προφανώς ομοϊδεάτης, του νυν αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη.

Η «σύμπλευσή» τους, άλλωστε, αντικατοπτρίστηκε και στην κοινή κάθοδο στις αυτοδιοικητικές εκλογές το 2010. Τότε που ο Άδωνης  «έπινε (ακόμα) νερό στο όνομα» του Γιώργη του Καρατζαφέρη και έβριζε τη ΝΔ. Τότε που ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με το ΛΑΟΣ. Μαντέψτε ποιος ήταν ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στον Πειραιά. Μα φυσικά ο Άρης Σπίνος. Παρά το γεγονός, βέβαια, πως αμφότεροι εγκατέλειψαν τον Γιώργο Καρατζαφέρη, οι ιδεολογικές τους απόψεις προφανώς δεν άλλαξαν. 

Αυτό για όσους έχετε την παραμικρή αμφιβολία για τις ακροδεξιές φιλίες και συναναστροφές του αντιπροέδρου της ΝΔ. Ο πρώην συνεργάτης του Αδώνη υπερασπίζεται ανοιχτά τον γ.γ. γραμματέα της Χρυσής Αυγής. Προφανώς όλοι τους μοιράζονται πολλά κοινά, εκτός από το μίσος για την αριστερά…

Δείτε τη δημοσίευση ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί