Πολιτικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ Ηρακλείου

Στο πλαίσιο της πολιτικής δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ ενόψει και των εκλογικών μαχών τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν:

Σήμερα Τρίτη 07 Μάη:

-Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στις Πατέλες με ομιλητή το Δημήτρη Βρύσαλη, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου με την Λαϊκή Συσπείρωση, στις 7:30μμ στο καφενείο «Ροβύθης».

Αύριο Τετάρτη 08 Μάη:

-Σύσκεψη της ΚΟΒ Καλλιτεχνών με θέμα: «Πολιτισμός για όλους κόντρα στην πολιτική της εμπορευματοποίησης ΕΕ-κυβερνήσεων-Τοπικής Διοίκησης- Με ισχυρό ΚΚΕ παντού κάνουμε την πραγματική διαφορά» με ομιλητή το Δημήτρη Βρύσαλη, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου με την Λαϊκή Συσπείρωση, στο καφενείο «Ντόκος» (Ψαράδικα) στις 7μμ.

-Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Μαλεβίζι με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης με την Λαϊκή Συσπείρωση και τον Χουστουλάκη Μιχάλη υποψήφιο δήμαρχο Μαλεβιζίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, στις 8μμ στην ταβέρνα «ΔΑΦΕΡΜΟΣ» στο Τσαλικάκι. Θα ακολουθήσει παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Μαλεβιζίου, φαγητό και λαϊκό γλέντι με τους Παξιμαδάκη Γιάννη και Σταυράκη Γιώργο.

Την Παρασκευή 10 Μάη:

-Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στις Αρχάνες με ομιλητές τους Σάββα Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή και Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης με τη Λαϊκή Συσπείρωση, στην πλατεία Άνω Αρχανών, στις 7μμ.

-Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Αλικαρνασσό στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου (Ηροδότου 161) με ομιλητή τον Δημήτρη Βρύσαλη, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου με την Λαϊκή Συσπείρωση, και τον Γωνιανάκη Γιάννη υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο, στις 7:30μμ.

Το Σάββατο 11 Μάη:

-Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Επισκοπή του δήμου Χερσονήσου, με ομιλητές τους Σάββα Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή και Παρθενιώτη Γιώργο, υποψήφιο Δήμαρχο Χερσονήσου με τη Λαϊκή Συσπείρωση στην πλατεία της Επισκοπής, στις 8μμ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί