«Χαρτζιλίκι» το δώρο των Χριστουγέννων για τη Ν.Δ. (Βίντεο)

Όσο και αν προσπαθεί η Ν.Δ. να καλύψει την πολιτική της, το τι πραγματικά πιστεύει για το κοινωνικό κράτος και την κοινωνική πολιτική την προδίδει.

Χθες στην ΕΡΤ1 ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. Γιάννης Μαστρογεωργίου αποκάλεσε «χαρτζιλίκι» τα δώρα που δίνονται όπως άφησε να εννοηθεί… για προεκλογικούς σκοπούς!

Μετά τη δήλωση του Κυρ. Μητσοτάκη περί κατάργησής του δώρου Χριστουγέννων και παρά τις διαψεύσεις που ακολούθησαν και τις κατηγορίες για fake news που εξαπέλυσε η Ν.Δ. ο κ. Μαστρογεωργίου χθες αποκάλυψε την περιφρόνηση που τρέφει η Ν.Δ. για τα κεκτημένα δικαιώματα του εργατικού κινήματος και του κόσμου της εργασίας.

«Θέλουμε δουλειές. Δεν θέλουμε αυτό που κάνετε εσείς. Να δίνετε ένα χαρτζιλίκι 10 μέρες πριν τις εκλογές» ανέφερε χθες για να προσθέσει αμέσως μετά ότι δεν εννοεί όλα τα επιδόματα…”κάποια είναι αναγκαία”!

Τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα αμφισβητούνται ευθέως από τη Ν.Δ. καθώς και τα μέτρα υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας υποτιμούνται. Αποτυπώνεται έτσι ξεκάθαρα η αντίληψη του ακραίου νεοφιλελευθερισμού όπου μέτρα στήριξης της κοινωνικής πλειοψηφίας θεωρούνται περιττά έξοδα… από τη Ν.Δ. τη στιγμή που χιλιάδες άνθρωποι τα έχουν απόλυτη ανάγκη για να ζήσουν.

Κατ. Μπρέγιαννη, Αυγή

Δείτε επίσης: «Ο Μεσαίωνας που οραματίζεται η ΝΔ κάνει ακόμα και το ΔΝΤ να φαντάζει παιδική χαρά»

Αποκαλυπτήρια Μητσοτάκη: Με μένα κομμένο το δώρο των Χριστουγέννων! (βίντεο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί