Serial killer στην Κύπρο: Έρευνες για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην Κύπρο σχετικά με τη δράση του serial killer, μετά την ανάσυρση άλλης μίας βαλίτσας από την Κόκκινη Λίμνη, στην οποία εντοπίστηκε σε αποσύνθεση ακόμη ένα πτώμα.

Δείτε: Κύπρος: Πτώμα σε αποσύνθεση βρέθηκε στη δεύτερη βαλίτσα

Την ίδια ώρα, μια 21χρονη αλλοδαπή καταγγέλλει πως έπεσε θύμα βιασμού από τον ίλαρχο με το ψευδώνυμο «Ορέστης» τον Σεπτέμβριο του 2017.

Δείτε: Νέες φρικιαστικές αποκαλύψεις: Ο serial killer της Κύπρου βίασε 19χρονη και το κατέγραψε με το κινητό του

Οι έρευνες των κυπριακών Αρχών στην Κόκκινη Λίμνη επιταχύνθηκαν με την άφιξη από την Αμερική του ραντάρ που σκανάρει τα σκοτεινά νερά για ίχνη από την εγκληματική δράση του serial killer στην Κύπρο. Ετσι, το μεσημέρι της Κυριακής εντοπίστηκε, κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε και η πρώτη, η δεύτερη βαλίτσα που όλα δείχνουν πως φέρει το πτώμα της 8χρονης Ελενα Νατάλια Μπουνέα, κόρης της Λίβια που έπεσε επίσης θύμα του Κύπριου στρατιωτικού.

Δείτε: Στο 8χρονο κοριτσάκι που σκότωσε ο ‘Ορέστης’ φέρεται να ανήκει η σορός

Πέντε τα επιβεβαιωμένα θύματα του serial killer

Ο 35χρονος serial killer και καθ’ ομολογία δολοφόνος επτά ανθρώπων είχε καταθέσει ότι στη λίμνη πέταξε τρεις βαλίτσες με πτώματα, κατονομάζοντας την Μαρικάρ Βαλντέζ, την 8χρονη Έλενα Μπουνέα και τη μητέρα της Λίβια Μπουνέα, στην οποίαν εκτιμάται ότι ανήκει η σορός που ανασύρθηκε την Κυριακή του Πάσχα. H σορός, που ανασύρθηκε, έφερε ρούχα, σε αντίθεση με τις προηγούμενες, που είχαν εντοπιστεί γυμνές.

Με ειδικές στολές μπαίνουν οι δύτες στην τοξική Κόκκινη λίμνη σε αναζήτηση της τρίτης βαλίτσας του serial killer
Με την ανεύρεση της νέας σορού, ο αριθμός των θυμάτων που έχουν εντοπιστεί μέχρι τώρα ανέρχεται στα πέντε. Στην λίμνη αναζητούνταν εξαρχής τρεις ταξιδιωτικές βαλίτσες, τις οποίες ο 35χρονος κατέθεσε ότι έριξε στην Κόκκινη Λίμνη και ότι σε αυτές τοποθέτησε τρεις ανθρώπινους σορούς προσώπων που ομολόγησε ότι δολοφόνησε. Σύμφωνα με την ομολογία του serial killer πρόκειται για τη Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα 36 ετών και την 8χρονη κόρη της Ελενα Νατάλια Μπουνέα από τη Ρουμανία, καθώς και τη Μαρικάρ Βαλντέζ Αρκουίλα από τις Φιλιππίνες.

Ασυγκίνητος μπροστά σε ένα άρρωστο παιδί ο serial killer

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο serial killer δεν φάνηκε να συγκινείται ούτε στη θέα ενός μικρού κοριτσιού, της Ελενα Ναταλία, παρά το γεγονός πως η 8χρονη έπασχε όπως όλα δείχνουν από σκλήρυνση κατά πλάκας, ενώ φέρεται να είχε και κάποια νοητική υστέρηση.

Νέες έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη

Το Sonar θα εξακολουθήσει την αναζήτηση στη λίμνη με στόχο την ανεύρεση της τρίτης βαλίτσας προκειμένου να ολοκληρωθούν οι έρευνες στο σημείο. Στη συνέχεια, οι Αρχές της Κύπρου θα μεταφερθούν στη λίμνη Μεμί του Ξυλιατού, καθώς δεν έχει εντοπιστεί ακόμη η σορός της 6χρονης Σιέρρα, την οποία ο serial killer ομολόγησε πως πέταξε δεμένη με πέτρες εκεί.

Την ίδια ώρα, βίντεο του Philenews καταγράφει το σημείο όπου ο serial killer πέταξε τη σορό της άτυχης Κχάντα, μέσα σε πηγάδι. Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα είναι όσα λέει για το σημείο και τον τρόπο που ο δράστης στην Κύπρο κάλυπτε τα ίχνη του, ο ιδιοκτήτης του κτήματος και του πηγαδιού.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί