Κύπρος: Πτώμα σε αποσύνθεση βρέθηκε στη δεύτερη βαλίτσα

Στο νεκροτομείο οδηγείται η σορός που βρέθηκε στη δεύτερη βαλίτσα, που ανέσυραν οι δύτες από την Κόκκινη Λίμνη

Στο σημείο για αυτοψία επί της σορού έσπευσαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους, οι οποίοι έκαναν επί τόπου μια πρώτη αυτοψία, την ώρα που ανακριτική ομάδα συνεχίζει τις έρευνες, όπως τόνισε ο κ. Αγγελίδης.

Σημαντική είναι η εμπλοκή του γραφείου Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, είπε, προσθέτοντας ότι τα αποτελέσματα που υπάρχουν είναι σε γνώση των ανακριτών και αξιολογούνται μαζί με τις υπόλοιπες μαρτυρίες. Κάτι πιο συγκεκριμένο που μπορεί να ειπωθεί δεν υπάρχει. 

Βιντεογράφησε βιασμό με το κινητό του

Το Δικαστήριο διέταξε την ανανέωση της κράτησής του, στο άκουσμα νέων γεγονότων από τον ανακριτή, ο οποίος έκανε αναφορά και για μία υπόθεση βιασμού γυναίκας από τον λεγόμενο «Ορέστη».

Ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ, Νεόφυτος Σιάηλος, στις 30 Απριλίου 2019 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας από αλλοδαπή, πως κατά το 2017 και όταν εκείνη ήταν 19 ετών, ο ύποπτος ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της, παρά τη θέλησή της.

Όπως πρόσθεσε, ο 35χρονος συνομιλούσε μαζί της για να τη φωτογραφίσει ως μοντέλο. Μάλιστα, βιντεογράφησε τον βιασμό με το κινητό του τηλέφωνο.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα χθες και επανασυνελήφθη, αλλά δεν παραδέχεται τον βιασμό. Για τον βιασμό παραλήφθηκαν 4 καταθέσεις και αναμένονται κι άλλες.

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας οδηγήθηκε ξανά ο 35χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος με την Αστυνομία να ζητά εκ νέου διάταγμα κράτησής του.

Μέχρι στιγμής έχει ομολογήσει τις δολοφονίες πέντε γυναικών και δύο παιδιών.

Το βυθό της Κόκκινης Λίμνης στο Μιτσερό σάρωσε το σύστημα sonar για τον εντοπισμό σορών, η συσκευή κατέγραψε τα δεδομένα ωστόσο χρειάζονται περιπου 48ώρες ουτως ωστε να τα διαμορφώσει σε εικόνα/χάρτη.

Έθνος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί