Βαρδάκης: Η υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης τουριστικού λιμένα Μαλίων στο Δήμο Χερσονήσου ανοίγει νέους δρόμους για την τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής

Ο Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης συμμετείχε στην υπογραφή της Σύμβασης Παραχώρησης του Τουριστικού Λιμένα (Μαρίνα) Μαλίων στο Δήμο Χερσονήσου.  Τη Σύμβαση Παραχώρησης υπέγραψε η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά σε συνέχεια ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Χερσονήσου και αιτήματος του Δήμου προς το Υπουργείο Τουρισμού.

Ο Σωκράτης Βαρδάκη χαρακτήρισε με δήλωση του «ιστορική τη σημερινή απόφαση παραχώρηση, η οποία ανοίγει το δρόμο για την ολοκλήρωση ενός λιμενικού έργου που σήμερα αποτελεί τροχοπέδη σε κάθε προσπάθεια βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης των Μαλλιών.  Η ολοκλήρωση των έργων της μαρίνας των Μαλίων αποτελούσε για πολλά χρόνια ένα αυτονόητο αίτημα κατοίκων, φορέων του τουρισμού και Δήμου. Με την σημερινή υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης ανοίγει ο δρόμος για την επικαιροποίηση και οριστικοποίηση των μελετών και των απαραίτητων διαδικασιών για να μπορούν να ξεκινήσουν  τα έργα ολοκλήρωσης».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί