Ο Αυγενάκης… τσαντίστηκε που η κυβέρνηση ολοκληρώνει τα βαλτωμένα έργα της Κρήτης!- Το… διάγγελμά του! (βίντεο)

Με ένα ακόμα θεατρικό του… “διάγγελμα” ο βουλευτής Ηρακλείου και γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, ξεπερνά τον εαυτό του και επιτίθεται στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα επειδή… ολοκληρώνονται τα έργα της Κρήτης που είχαν βαλτώσει επί ΝΔ- ΠΑΣΟΚ! Και μάλιστα κάνει λόγο για… εγκαίνια ανύπαρκτων έργων, αν και ο ίδιος στη συνέχεια, ξεχνώντας ότι έκανε την αναφορά περί “ανύπαρκτων”, μιλάει για μισοτελειωμένα έργα της ΝΔ!

Βέβαια ο κ. Αυγενάκης πάνω στον… θεατρικό του οίστρο δεν κατάλαβε ότι ο πρωθυπουργός επιθεώρησε και δεν εγκαινίασε έργα.

Και ομολογεί – πιθανώς χωρίς να συνειδητοποιεί την ομολογία- ότι η κυβέρνηση έχει δίκιο όταν λέει ότι τα έργα αυτά ήταν βαλτωμένα για χρόνια από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, καθώς λέει ότι όλα τα έργα – τα οποία σε άλλο σημείο χαρακτηρίζει… ανύπαρκτα!- ήταν έργα που ξεκίνησε η ΝΔ! Αλλά αντί να παραδεχτεί ότι η ΝΔ (και το ΠΑΣΟΚ) τα είχαν βαλτώσει επί χρόνια, κατηγορεί την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα ότι… καθυστέρησε τα έργα αυτά! Πχ, ο δρόμος Ηράκλειο- Μεσαρά ξεμπλόκαρε και ολοκληρώνεται, αφού είχε ξεκινήσει το μακρινό 2000! Κάτι ανάλογο έχει συμβεί με τη γέφυρα Χαμεζίου κλπ.

Δείτε το βίντεο κι απολαύστε

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί