Οι αιχμές του Α. Τσίπρα προς Αρναουτάκη για τα βαλτωμένα έργα της Κρήτης, που κατέγραψαν οι κάμερες! (βίντεο)

“Έπρεπε να έρθει αυτός ο…”άθλιος” Σπίρτζης για να ξεβαλτώσει τα έργα της Κρήτης;”

Με αιχμηρό τρόπο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στις καθυστερήσεις χρόνων ή και δεκαετιών στα μεγάλα έργα της Κρήτης, κατά την επιθεώρηση που έκανε στον υπό ολοκλήρωση δρόμο Ηράκλειο – Μεσαρά. Μάλιστα ζήτησε από τον επί 9 χρόνια περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη, να του εξηγήσει γιατί ο δρόμος προς Μεσαρά αλλά και ο ΒΟΑΚ είχαν βαλτώσει, όπως είπε, και “χρειάστηκε να έρθει αυτός ο άθλιος υπουργός (σ.σ. κατά την κριτική ΝΔ και ΚΙΝΑΛ στον υπουργό Υποδομών Χρ. Σπίρτζη) για να τα ολοκληρώσει”!

Δείτε:

Σε εξέλιξη η περιοδεία του Αλ. Τσίπρα στην Κρήτη (Βίντεο & φωτο)

Διήμερη περιοδεία του πρωθυπουργού στην Κρήτη- Ομιλία στις 7 το βράδυ στο Χουδέτσι και αύριο στα Χανιά

Το γεύμα Αρναουτάκη προς τιμήν του Αλέξη στις Αρχάνες που δε θα γίνει.. λόγω Φώφης!

Σε μια συνομιλία που κατέγραψαν και οι κάμερες, ο πρωθυπουργός ζήτησε απαντήσεις, που δεν έλαβε, από τον κ. Αρναουτάκη, ο οποίος αρκέστηκε στο πει και πάλι ότι θέλει αρμοδιότητες!

Ο κ. Τσίπρας επισήμανε ότι τα αναπτυξιακά έργα που έχει άμεση ανάγκη η Κρήτη «επιβάλλεται να μην εμφανίζουν τέτοιες καθυστερήσεις», δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον ΒΟΑΚ, ένα έργο για το οποίο ανέφερε ότι είναι ζωτικής σημασίας για το νησί και την ανάπτυξή του.

Πώς η περιφέρεια αντέστρεψε την πραγματικότητα

Στο πλαίσιο, πάντως, της εικονικής πραγματικότητας που θέλει να διαμορφώνει μέσω των τοπικών μέσων ο κ. Αρναουτάκης, λίγο μετά την ψυχρολουσία από τον πρωθυπουργό η περιφέρεια εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία απλά αναφέρει ότι ο κ. Αρναουτάκης ζήτησε περισσότερες αρμοδιότητες από τον κ. Τσίπρα!

Αν κάποιος δει το βίντεο και διαβάσει την ανακοίνωση της περιφέρειας καταλαβαίνει την οργανωμένη προσπάθεια της περιφερειακής αρχής να αλλάξει την πραγματικότητα…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί